Novice

TOPLOTNA ČRPALKA ETERA JE NAJBOLJ OKOLJU PRIJAZEN IZDELEK LETA 2023

Z veseljem sporočamo, da sta nam Eko sklad in časnik Finance podelila nagrado za Okolju prijazen izdelek 2023. Naša visoko učinkovita geotermalna toplotna črpalka ETERA je osvojila priznanje v kategoriji OKOLJU PRIJAZEN IZDELEK na podelitvi okoljskih nagrad 2023, ki jo organizirata Eko sklad v sodelovanju s časnikom Finance. Ponosni smo, da je naša inovacija prepričala žirijo ter prejela to prestižno nagrado, ki je bila podeljena 16. 11. 2023 v Ljubljani.
okoljska232

V našem podjetju se trudimo ustvarjati trajnostne rešitve in geotermalna toplotna črpalka ETERA je le eden izmed naših korakov k bolj zeleni prihodnosti. Ponosni smo na našo ekipo, ki je s svojim predanim delom omogočila razvoj in uresničitev geotermalne toplotne črpalke ETERA. Njihova strast do trajnostnih rešitev je ključna v našem nenehnem iskanju novih načinov, kako prispevati k čistejšemu in bolj zelenemu jutri. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja in zagotavljanja rešitev, ki bodo koristile našemu planetu in prihodnjim generacijam.

 

Zahvaljujemo se žiriji za priznanje ter obljubimo, da bomo nadaljevali z inovacijami, ki bodo prispevale k ohranjanju našega okolja. Več o zmagovalcih lahko preberete TUKAJ.

okoljska233
okoljska23
okoljska232

Za več informacij o novi geotermalni toplotni črpalki ETERA nas lahko kontaktirate TUKAJ.


Oznake: , ,

PREBERITE TUDI