Novice

KRONOTERM ŽE TRETJE LETO MED VODILNIMI V EVROPI V BOJU PROTI PODNEBNIM SPREMEMBAM

Evropski okoljski urad (EEB) poziva proizvajalce ogrevalnih sistemov k prehodu na čisto energijo, hkrati pa v svojem poročilu izpostavlja vrsto inovativnih in energetsko učinkovitih rešitev za ogrevanje, ki so trenutno na voljo na trgu. Na seznam podjetij, ki si prizadevajo za bolj zeleno prihodnost našega planeta, že tretje leto zapored uvršča tudi KRONOTERM.
KT_Stavba1

PONOVNO PREPOZNANI, DA POSTAVLJAMO TRENDE V EVROPI

Evropski okoljski urad, mreža okoli 170 okoljskih organizacij, je naše podjetje ponovno prepoznalo kot enega izmed najbolj trajnostno usmerjenih proizvajalcev ogrevalnih sistemov, s čimer smo prehiteli tudi nekatera večja in prepoznavnejša globalna podjetja.

 

Uvrstitev s strani Evropskega urada je pomembna iz več razlogov. Prvič, priznava prizadevanje podjetja KRONOTERM za bolj zeleno prihodnost in poudarja njegovo zavezanost k zmanjševanju vpliva ogrevalnih sistemov na okolje. To priznanje postavlja podjetje na mesto vodilnega proizvajalca okolju prijaznih ogrevalnih rešitev ne le v Sloveniji, temveč tudi v Evropi.

 

Poleg tega uvrstitev na seznam EEB zagotavlja verodostojnost trditev podjetja KRONOTERM, da zagotavlja inovativne in energetsko učinkovite ogrevalne rešitve. To priznanje potrjuje kakovost in zeleno usmeritev podjetja ter potencialnim strankam zagotavlja, da imajo opravka z uglednim in zaupanja vrednim podjetjem.

 

Nenazadnje  je uvrstitev EEB pomembna, saj KRONOTERM uvršča med podjetja prihodnosti in zelenega gospodarstva. To priznanje daje podjetju potrditev, da je najboljša izbira pri nakupu toplotnih črpalk in krepi njegov ugled, zaradi česar je privlačen partner za sodelovanje in naložbe.

 

Na splošno je priznanje EEB dragocena potrditev zavezanosti podjetja KRONOTERM k trajnostnemu razvoju, podjetju pa zagotavlja platformo za širjenje njegovega dosega in vpliva v zelenem gospodarstvu.

 

Pri KRONOTERMU smo ponosni, da prizadevanje za čistejše okolje prepoznajo ne samo evropske institucije, ampak tudi skoraj 100.000 zadovoljnih uporabnikov, ki skupaj z uporabo okolju prijaznih toplotnih črpalk zmanjšujejo ogljični odtis in veliko prispevajo k ohranitvi okolja in predvsem čistejšega zraka.

 

Če bi se tudi vi želeli pridružiti skupnosti, ki gradi zeleno prihodnost in bi radi prešli na zelen način ogrevanja, smo vam na voljo na telefonski številki 080 23 22.

 

Vse ostale podrobnosti o naši uvrstitvi na seznam si lahko preberete v poročilu EEB.


Oznake: , , , ,

PREBERITE TUDI