Reference

5-ČLANSKA DRUŽINA NIKOLI NE OSTANE BREZ TOPLE VODE

Družina iz okolice Slovenj Gradca se je odločila za eno naših najbolj priljubljenih sanitarnih toplotnih črpalk ECO, saj je brezskrbnost ob zadostni količini tople sanitarne vode za vso družino bistvenega pomena. 
4

Ste že kdaj doživeli neprijetnost pomanjkanja tople vode med prhanjem ali umivanjem posode? Si predstavljate nelagodno hladno prho po tem, ko so se stuširali ali pa celo skopali že 3 otroci? Električni hranilniki, ki so pogosta izbira za ogrevanje sanitarne vode, lahko povzročajo visoke stroške energije in omejeno količino tople vode. Tega se zaveda tudi 5-članska družina Kovač, ki je zastarelemu, neučinkovitemu in zelo dragemu ogrevanju sanitarne vode z električnim hranilnikom pomahala v slovo. Sistem ogrevanja vode so zamenjali za sanitarno toplotno črpalko KRONOTERM.

 

»Reševali smo težavo tople vode.«

 

Družina iz okolice Slovenj Gradca se je odločila za eno naših najbolj priljubljenih sanitarnih toplotnih črpalk ECO, saj je brezskrbnost ob zadostni količini tople sanitarne vode za vso družino bistvenega pomena. S samo namestitvijo in uporabo so izredno zadovoljni, najbolj pa jih veseli, da so z menjavo ogrevalnega sistema za pripravo tople sanitarne vode zmanjšali mesečne stroške.

 

»Toplotna črpalka je bistveno varčnejša, avtomatska in ni nobenega dela z njo.«

 

Marina nam je povedala, da so se za podjetje KRONOTERM odločili iz sledečih razlogov: »Podjetje je lokalni ponudnik, sanitarna toplotna črpalka je slovenski proizvod, imate odlične reference, glavno pa je bilo priporočilo zelo dobrega prijatelja.«

 

Če se tudi vi srečujete z visokimi stroški, pomanjkanjem tople vode ali pa je vaš ogrevalni sistem nelagoden za upravljanje, vas vabimo, da razmislite o morebitni zamenjavi. Zagotovo vas bomo z dejstvi, kot so nizka investicija, enostavna namestitev in vzdrževanje, dolga življenjska doba sanitarne toplotne črpalke in ogromni prihranki, prepričali, zakaj je sanitarna toplotna črpalka KRONOTERM najboljša izbira za vas. Stopite v stik z nami.

 

Več o ogrevanju sanitarne vode lahko preberete tukaj.

Eco na beli podlagi_02

Si tudi vi želite visokih prihrankov, vedno dovolj tople sanitarne vode v vašem domu in brezhibno delovanje? Stopite v stik z nami.


Oznake: , , , , , ,

PREBERITE TUDI