Novice

ZA NAMI JE MEDNARODNI SEJEM ISH V FRANKFURTU

V marcu je za teden dni svoja vrata odprl najpomembnejši mednarodni sejem s področja klimatizacije, gradnje in obnovljivih virov energije – ISH Frankfurt 2019, ki vsaki dve leti poveže vse pomembnejše ponudnike na tem področju. Med 11. in 15. marcem je med več kot 2.500 razstavljavci z vsega sveta na frankfurtskem razstavišču svoje rešitve ter nove razvojne usmeritve predstavila tudi ekipa podjetja KRONOTERM.
sdr

Obiskovalcem sejma smo na ogled postavili najnovejši model toplotne črpalke, za katero smo prepričani, da bo z vrhunskimi karakteristikami tudi v Sloveniji postavila nove smernice in trende v segmentu visoko zmogljivih, energijsko varčnih in okolju prijaznih toplotnih črpalk.

O SEJMU

Sejem ISH sestavlja več kot 20 dvoran, ki predstavljajo pravo izložbo za novosti, inovacije in trajnostne rešitve na področju energetsko učinkovitih načinov ogrevanja ter klimatizacijske tehnologije in obnovljivih virov energije. Da je sejem zares eden največjih, zgovorno priča tudi podatek o njegovi obiskanosti – v štirih dneh ga namreč obišče približno 200.000 obiskovalcev, od tega jih kar 64 % prihaja iz tujine.

dav
sdr
sdr
dav
dav

Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI