VERSI DRUŽENJE Z ITALIJANSKIMI PARTNERJI

 

V začetku septembra smo v Italiji italijanskim partnerjem predstavili našo toplotno črpalko VERSI. Predstavitev zahodnim sosedom je potekala v okviru izobraževalno-družabnega dogodka združenja inštalaterjev toplotnih črpalk Sigillo Sicuro.

 

Dvodnevni dogodek se je odvijal v zanimivem nekoliko tropsko obarvanem ambientu sodobnega hotela na obrobju Bologne. Nad našo novo toplotno črpalko VERSI so bili italijanski inštalaterji več kot navdušeni. Navdušenost pa seveda ni presenečenje, saj verjamemo, da bo nova linija črpalk kot nalašč primerna za prostorsko omejena in natrpana italijanska mesta.

 

Povabljeni inštalaterji, skupaj jih je bilo preko 70, so dodobra spoznali našo novo inovacijo ter vse načine tako uporabe naprave kot izvedbe oz. vgradnje. Predstavili smo jim vse tri izvedbe VERSI-I, VERSI-O in VERSI-X. Dogodek je potekal pod pokroviteljstvom našega podjetja ter podjetja Ecloud srl.

 

 

Kronotermova zgodba je na italijanskim trgu iz leta v leto uspešnejša in močnejša. Ne dvomimo, da jo bodo inštalaterji in drugi strokovnjaki za toplotne črpalke z novo toplotno črpalko VERSI, odlično nadaljevali tudi v prihodnje. Izjemno ponosni smo na naše italijanske partnerje,  skupaj z njimi se tako veselimo nadaljnega uspešnega sodelovanja!

 

Nekaj utrinkov iz dogodka najdete v spodnji fotogaleriji.

      

 

V kolikor bi si želeli postati del naše uspešne zgodbe in postati naš partner, nas kontaktirajte na elektronski naslov prodaja@kronoterm.com ali pa nas pokličite na 703 16 20.