Novice

VELIKO PRAZNOVANJE 30. OBLETNICE!

Našo 30. obletnico ustanovitve podjetja smo obeležili s slavnostnim praznovanjem. Pomemben jubilej smo praznovali v družbi zvestih poslovnih partnerjev iz Slovenije in tujine, kopice novinarjev ter celotne KRONOTERM družine, ki jo sestavlja že skoraj 120 zaposlenih.
Zaposleni-pano_2

Direktor podjetja Bogdan Kronovšek, ki je vodenje podjetja od očeta prevzel leta 2010, je v slavnostnem nagovoru povedal: “S svojim znanjem, izkušnjami ter navdušenjem premikamo meje in postavljamo nove trende na področju zelenega in varčnega ogrevanja ter hlajenja prihodnosti. In to na način, da imamo koristi in zadovoljstvo vsi vpleteni, partnerji, uporabniki, zaposleni, lastniki in planet.” Skrb za okolje in povečanje uporabe zelene energije sta eni izmed glavnih usmeritev podjetja, kar je še posebej poudaril: “Očetova pionirska ter drzna ideja o širši in svetu koristni uporabi toplotnih črpalk iz leta 1976, je postala resničnost, v zadnjem času celo evforija. Trenutno v EU ni energetske perspektive, ki ne bi resno obravnavala toplotnih črpalk kot skoraj edino praktično tehnologijo ogrevanja ter hlajenja na poti razogljičenja družbe ter EU energetske neodvisnosti.” Poleg direktorja sta 30-letne spomine strnila še ustanovitelj podjetja Rudi Kronovšek ter župan občine Braslovče Tomaž Žohar.

Praznujemo 30 let podjetja!

DONACIJA V VIŠINI 8.000 EVROV

Niti v sanjah si nisem predstavljal, da bom lahko glede na moje stanje kdaj koristen sebi, kaj šele družini, 120 sodelavcem, partnerjem, tisoče uporabnikom, družbi in planetu. In ta občutek mi omogoča KRONOTERM,” je v čustvenem govoru povedal direktor podjetja. Zavedamo se, da niso pomembne zgolj številke, dobiček in nagrade, ampak se zavedamo, da puščamo v regiji in širše velik pečat z zaposlovanjem, podpiranjem slovenskega gospodarstva kot ambasadorji kampanje I feel Slovenia. Green. Creative. Smart., obenem pa tudi dobrodelnega prispevka, občutka za soljudi in krajane. Na dogodku smo Krambergerjevemu skladu izročili bon z donacijo v vrednosti 8.000 evrov. V imenu sklada je darilni bon prevzel Bojan Budja, odgovorni urednik časopisa Slovenske novice, v okviru katerega je nastala pobuda za ustanovitev Sklada Ivana Krambergerja.

KT_30let_203-min
KT_30let_125-min
KT_30let_099-min

VRHUNEC VEČERA ZAČINIL NASTOP VLADA KRESLINA Z MALIMI BOGOVI

Praznovanje 30. obletnice bi morali uradno izvesti pred dvema letoma, a smo ga zaradi epidemije nekoliko zamaknili. V dopoldanskem času smo za partnerje iz Avstrije, Hrvaške, Danske, Irske in Nemčije pripravili okroglo mizo. Na okrogli mizi se nam je kot gostujoči govorec pridružil inženir Dinko Uzelac, vodja prodaje za južno Evropo pri podjetju Emerson. Vsak izmed obiskovalcev pa je v proizvodnji lahko doprinesel en košček pri sestavi toplotne črpalke, na katero smo se vsi na koncu podpisali.

 

Vrhunec zabavnega dela večera je bil nastop Vlada Kreslina z njegovo skupino Mali bogovi. Prekmurski pevec nas je tako navdušil in prevzel, da smo ga nazaj na oder priklicali kar trikrat. Za nekaj več humorja je poskrbel Klemen Slakonja s spremljevalno skupino. V sklopu partnerstva projekta Miss Slovenia, so nam družbo delale finalistke izbora ter novopečena Miss Slovenije 2022 Vida Milivojša. Poskrbljeno je bilo seveda tudi za odlično hrano, kavo in kavne koktajle ter pijačo. Partnerji in novinarji so se sprehodili ob galeriji spominov ter ustvarjali nove spomine v kotičku za fotografiranje.

 

KT_30let_117-min
KT_30let_096-min
KT_30let_152-min

Tako, prvih 30 let je mimo! Čas je za nove podvige in nove zmage.

 

Želeli bi se zahvaliti tudi vam, dragi uporabniki naših naprav. Hvala za zaupanje, zvestobo in podporo ter razumevanje, ne zgolj v rožnatih, ampak tudi v nekoliko bolj turbulentnih časih.

 


Oznake: , , , ,

PREBERITE TUDI