POMEMBNO OBVESTILO – ČE JE TOPLOTNO ČRPALKO ZALILA VODA

Spoštovani uporabniki toplotnih črpalk KRONOTERM,

 

obveščamo vas, da smo v teh dneh zaznali povečano število klicev zaradi zalitja toplotnih črpalk z vodo. Zavedamo se, kako pomembno je, da vam čim hitreje nudimo pomoč in najboljše rešitve v takšnih situacijah, zato vam svetujemo, da v primeru, ko je toplotna črpalka zalita z vodo, ukrepate po naslednjih korakih:

 

  1. Najprej izklopite varovalke od zunanje in/ali notranje toplotne črpalke.
  2. Počakajte, da se voda umakne, nato pa odprite stranico toplotne črpalke, da iz notranjosti odteče preostala voda. Poskrbite, da se elektro komponente temeljito posušijo preden nadaljujete z nadaljnjo uporabo.
  3. Toplotne črpalke ne vklapljajte nazaj v omrežje.
  4. Pripravite tehnične podatke toplotne črpalke, model in serijsko številko, ter nas pokličite na telefonsko številko 03/703-16-26 ali oddajte servisni zahtevek TUKAJ.
  5. Naše strokovne servisne ekipe bodo v najkrajšem možnem času prišle preveriti stanje toplotne črpalke, da lahko opravijo potrebne popravke.

 

Vzdrževalni pregledi so do nadaljnjega prestavljeni zaradi velikega števila servisnih posegov, ki jih trenutno obravnavamo. Hvala vam za razumevanje in potrpežljivost.

 

 

 

 

Zagotavljamo vam, da si bomo še naprej prizadevali zagotavljati kakovostne storitve ter, da bomo odgovorili na vaše klice in zahtevke čim hitreje.

 

Upamo, da ste vi in vaši najbližji na varnem.

 

S prijaznimi pozdravi,

ekipa KRONOTERM