Novice

TOPLOTNA ČRPALKA, RAZVITA IN PROIZVEDENA V SLOVENIJI

Privoščite vašemu domu vrhunsko udobje in učinkovitost z namestitvijo profesionalne toplotne črpalke, ki je v celoti razvita in izdelana v Sloveniji.
Proizvajalec_2

Toplotne črpalke KRONOTERM v sebi nosijo družinsko zgodbo, ki jo danes s ponosom in zagonom nadaljuje že več kot 120 zaposlenih. Z lastnim razvojem in testiranjem smo postavili nove  standarde in s tem prepričali kupce in strokovno javnost širom Evrope.

Lasten razvoj in laboratorij

Ponosni smo na svoj lasten razvoj proizvodov, ki ga vodi inovativnost in brezkompromisna uporaba najboljših materialov in tehnologij prihodnosti. V naši poslovni stavbi se nahaja tudi laboratorij za testiranja s tehnologijo najvišjega razreda, kjer kdaj poleti tudi sneži, da zagotovimo, da so naše toplotne črpalke pripravljene na ostre alpske zime. Predvsem pa tukaj skrbimo za natančno testiranje vsake toplotne črpalke, ki zapusti našo proizvodnjo, in zagotavljanje najvišje kakovosti naših izdelkov.

Proizvajalec_1a

S ponosom izdelano v Sloveniji

Vsaka toplotna črpalka KRONOTERM je v celoti izdelana v našem poslovnem objektu v Savinjski dolini. Za njihovo brezhibnost skrbijo lokalni zaposleni, pri izdelavi pa se trudimo uporabiti čim več materialov slovenskih proizvajalcev. S tem podpiramo domačo industrijo in ustvarjamo trajnostne rešitve.

Adapt_1

Družinska zgodba, ki greje vaše srce že od 1976

Začetki podjetja KRONOTERM segajo v leto 1976, ko je Rudi Kronovšek razvil svojo prvo sanitarno toplotno črpalko. Z ženo Cvetko se je leta 1990 podal v samostojne podjetniške vode in ustanovil njuno prvo podjetje, takrat Termo-tehnika d.o.o. Podjetje je hitro rastlo in pridobilo zaupanje strank ter v le nekaj letih pričelo z lastnim testiranjem proizvodov, ki še danes ostaja naša pomembna prednost. Leta 2010 je podjetje prevzela nova generacija – vodenje družinskega podjetja je Rudi predal svojemu sinu, Bogdanu Kronovšku, pod okriljem katerega se še naprej pišejo izjemni uspehi.

 

Za več informacij o toplotnih črpalkah KRONOTERM nam pišite na info@kronoterm.com ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 23 22.

Druzina_1