Novice

TOPLOTNA ČRPALKA BOSTER WPB PREJELA ZLATO PRIZNANJE ZA NAJBOLJŠO INOVACIJO V REGIJI

Srčika našega podjetja so razvoj in inovacije, zato smo še toliko bolj ponosni, da smo na tem področju prejeli novo priznanje stroke. Na regionalnem izboru za najboljše inovacije smo za toplotno črpalko Booster WPB prejeli najvišje, zlato priznanje.
AEF8246B-5E3C-419E-B4CD-A993BF8E1705-2-1-1024x1024

Drugo leto zapovrstjo nas je strokovna komisija iz Regionalne gospodarske zbornice Celje uvrstila med najboljše inovacije v regiji. Toplotna črpalka voda/voda Booster WPB za koriščenje odpadne toplote za segrevanje vode na temperature do 85°C z visoko učinkovitostjo je prepričala strokovno komisijo, ki nam je podelila zlato priznanje za najboljšo inovacijo v Celjski regiji.

V okviru projekta so podelili zlata, srebrna in bronasta priznanja. Vsi prejemniki zlatih priznanj, poleg našega so slednjega prejela še tri podjetja, so se hkrati uvrstili še na nacionalno tekmovanje za najboljše inovacije leta v državi.

Podelitev priznanj je potekala v osrednji dvorani Stare grofije Pokrajinskega muzeja Celje, pod znamenitim Celjskim stropom. Najbolj inovativna podjetja v regiji so nagovorili Tomaž Benčina, direktor Regionalne gospodarske zbornice Celje, mag. Aleš Cantarutti, generalni direktor Gospodarske zbornice Slovenije ter dr. Tomaž Kostanjevec, direktor Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije. Priznanja najboljšim podjetjem je podelil predsednik Regionalne gospodarske zbornice Celje Izidor Krivec.

Lansko leto smo prav tako prejeli zlato priznanje in sicer za toplotno črpalko ADAPT, s katero smo kasneje na nacionalnem izboru prejeli še srebrno priznanje. Poleg srebrnega priznanja smo prejeli še nagrado NAJ INOVACIJA 2020 po izboru javnosti.

 

 

 

Video prispevek iz letošnje prireditve si lahko ogledate TUKAJ.
IMG_2489.jpg-copy-768x1024
IMG_2510.jpg-copy-768x1024
Z7N_37467f61eda8_copy2-1024x929

Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI