Novice

SEDI, 5! – DIREKTOR ŽELI VSEM ŠOLARJEM PRIJETNO IN USPEŠNO ŠOLSKO LETO

Po poletnih – vse prej kot običajnih – počitnicah je prišel čas, da otroci zasedejo šolske klopi, se naužijejo novega znanja in znova vidijo svoje prijatelje. Novo šolsko leto s prvim septembrom prinaša tako veselje kot tudi nove obveze in zadolžitve.

Pri KRONOTERM-u se zavedamo pomena znanja, saj nas je to pripeljalo do naših uspehov. Želimo, da tudi prihodnje generacije za nami cenijo slovensko znanje, ga izpopolnjujejo in nadgrajujejo že od ranih nog. Učenje je namreč bistvo človeka, vse življenje se učimo in vedno nova znanja nas motivirajo in navdajajo s pozitivno energijo. Znanje nas žene naprej. In nenazadnje na znanju in mladih svet stoji!

Direktor podjetja KRONOTERM Bogdan Kronovšek ob prvem šolskem dnevu vsem otrokom želi uspešno in čudovito novo šolsko leto. Sporoča jim, da je to leto prineslo nekatere spremembe in da je vse, tudi naše podjetje, opomnilo, kako pomembna je socializacija in stik z vrstniki, sodelavci, prijatelji. Verjame in se zaveda, da otroci, letos bolj kot kadarkoli prej, nestrpno čakajo na pričetek šole.

Kaj vse je direktor zaželel prvošolcem, ki bodo prvič prestopili prag šole in tistim, ki se tja vračajo ponovno, si poglejte v spodnjem video prispevku.

DIREKTORJEVE ŽELJE PRVOŠOLCEM


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI