Reference

S TOPLOTNO ČRPALKO VERSI-X SE OGREVA PRAVA BARKA

Toplotna črpalka VERSI-X je izjemno tiha in zasede zelo malo prostora, zato je bila popolna izbira za ogrevanje slikovite stanovanjske barke na Danskem.
Versi-i - Marianne Levinsen Copenhagen (Barka)1

OSNOVNI PODATKI

Tip objekta Stanovanjska ladja
Kraj/država Kopenhagen, Danska
Število naprav 2X VERSI-X v kaskadi
Toplotni vir Zrak-voda
Versi-i - Marianne Levinsen Copenhagen (Barka)2
Versi-i - Marianne Levinsen Copenhagen (Barka)
Versi-i - Marianne Levinsen Copenhagen (Barka)3

S pomočjo toplotne črpalke VERSI X se ogreva tudi čisto prava barka. Slikovita ladja, zasidrana v vodah danskega Kopenhagna, je namenjena bivanju, ki pa je sedaj udobnejše zahvaljujoč ogrevanju prostorov in sanitarne vode s toplotnima črpalkama zrak-voda. Nameščeni toplotni črpalki zagotovljata redundanco sistema, saj bi v primeru okvare ene druga še vedno delovala.

 

Toplotni črpalki z regulacijo in hranilnikom tople sanitarne vode so nameščeni v podpalubju. Zaradi izjemne tihosti in kompaktnih dimenzij VERSI-X toplotnih črpalk, ki sta nameščeni neposredno ob bivalnem delu, ti ne motita stanovalcev, ampak pomembno izboljšata njihovo udobje bivanja. 

 

Linija toplotnih črpalk VERSI deluje okolju prijazno in zagotavlja varno ter ekonomično ogrevanje prostora. Lahko se jih vgradi zunaj, na balkon ali pa v notranjost objekta, brez potrebe po zunanji enoti.

 

Če vas zanimajo dodatne informacije ali osebni strokovni nasveti glede načrtovanja ogrevanja vašega doma, stanovanja ali plovila, nas kontaktirajte tukaj.


Oznake: , , , , ,

PREBERITE TUDI