Novice

PRIHODNOST TOPLOTNIH ČRPALK SMO NAPOVEDALI ŽE PRED DESETLETJI!

Naš ustanovitelj podjetja Rudi Kronovšek je že pred desetletji s svojo vizijo o toplotnih črpalkah in izboljšanju takratne tehnologije zarisal uspešno pot našega podjetja. Od nastanka, ko je podjetje še delovalo pod imenom Termo-tehnika (znamko KRONOTERM smo predstavili leta 2013), pa do danes, smo postali vodilno podjetje toplotnih črpalk z lastnim razvojem in proizvodnjo v Sloveniji.
rudi_psd

Rudi Kronovšek je leta 1976 razvil prvo sanitarno toplotno črpalko. Potem ko je videl, da na tem področju desetletja ni bilo nobenih izboljšav in tehnologija ni napredovala, naprave pa so bile zastarele, se je odločil za samostojno pot. Videl je, da je to priložnost, da ustvari svojo blagovno znamko in da tehnologija toplotnih črpalk omogoča še mnogo potencialnega razvoja. Hkrati se je že takrat zavedal pomembne prednosti toplotnih črpalk in to je dvojni učinek ogrevanja in hlajenja toplotne črpalke hkrati.

Ponosni smo, da uspešno nadaljujemo Rudijevo vizijo izpred desetletij! V spodnjem videu si oglejte, kaj je Rudi Kronovšek napovedal:

NEVERJETNO!

RUDIJEVA VIZIJA LETA 1976 SE JE URESNIČILA!


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI