Novice

PREDALI SMO GLAVNO NAGRADO – ŠE EN DOM BO ODSLEJ OGREVALA TOPLOTNA ČRPALKA KRONOTERM

Na sejmu MOS smo z izrednim zanimanjem obiskovalcev zaključili nagradno igro "MOS 2018" in na dolgo pričakovani dan, 21. septembra 2018, izžrebali srečnega dobitnika glavne nagrade - toplotno črpalko KRONOTERM, model WP2 201 S.
podelitev-glavne-nagrade-kronoterm-toplotna-crpalka-mos-2018-direktor-bogdan-kronovsek-nagrada-1024x768

Vsak, ki nas je obiskal na razstavnem prostoru sejma letošnjega sejma MOS, in izpolnil kupon, ki ga je bilo mogoče prejeti na našem sejemskem prostoru, je imel možnost sodelovati v velikem žrebanju za toplotno črpalko KRONOTERM, in takšnih vas je bilo nemalo. Žreb srečne roke pa je bil žal namenjen samo enemu. Ta se je srečno iztekel za gospo Sabino Kepic, ki je nova ponosna lastnica sanitarne toplotne črpalke KRONOTERM.

Sabina z možem že več let obnavlja hišo in ravno, ko so prejeli klic, sta se zanimala za nakup toplotne črpalke. Mož ima tudi mizarsko obrt in ob predaji nagrade se je še toliko bolj navdušil nad dejstvom, da bi lahko svoje obrtne prostore ogreval s KRONOTERM-ovo toplotno črpalko.

Nagrado ji je v novembru na sedežu podjetja tudi uradno predal direktor podjetja KRONOTERM, g. Bogdan Kronovšek, s čestitkami pa so jo k nagradi pospremili tudi sodelavci družbe in ji zaželeli obilo prihrankov in udobja ob uporabi.

Toplotna črpalka modela WP2 201 S, ki bo odslej ogrevala družino gospe Sabine, je črpalka, ki omogoča dovolj tople vode za vso družino.

2-podelitev-glavne-nagrade-kronoterm-toplotna-crpalka-mos-2018-direktor-bogdan-kronovsek-nagrada-768x1024
3-podelitev-glavne-nagrade-kronoterm-toplotna-crpalka-mos-2018-direktor-bogdan-kronovsek-nagrada-1024x578
4-krono-nagrada-krono-multi-s-okolju-prijazen-izdelek-leta-2018-768x1024

Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI