Reference

NIZKOENERGIJSKA HIŠA V SLIKOVITI ROŽNI DOLINI 

Nizkoenergijska hiša v Rožni dolini je odličen primer trajnostne arhitekture, ki združuje lepoto, praktičnost in energetsko učinkovitost. Toplotna črpalka VERSI-O je ključni del te zgodbe, saj zagotavlja optimalno energetsko oskrbo, kar omogoča udobno in okolju prijazno bivanje.
VERSI

Arhitekturno dovršena vila na idilični lokaciji v Rožni dolini v Ljubljani predstavlja odličen primer visoko učinkovite nizkoenergijske gradnje. Pomembno vlogo v tem sodobnem domu igra toplotna črpalka VERSI-O, ki zagotavlja optimalno energetsko oskrbo in združuje visoko kakovost, lep dizajn ter brezskrbno udobje. 

Razgibana razporeditev prostorov

Vila se razprostira na slabih 160 kvadratnih metrih površine in je zasnovana z mislijo na prilagodljivost in funkcionalnost prostorov. Arhitektura sledi želji naročnice po strogi ločitvi med delovnim in prostim časom. Stanovanjski del lastnice je umeščen v nadstropje, kjer čudoviti pogledi na prosto ter velika terasa omogočajo naravno povezavo notranjih prostorov z zunanjim zelenjem. V pritličju se nahaja manjše stanovanje, pod zgornjim delom hiše pa sta urejeni dve parkirni mesti in zunanja shramba za kolesa. 

Fotografija: Marles

VERSI-O: Srce energetske učinkovitosti

Toplotna črpalka zrak/voda VERSI-O predstavlja ključen element energetske učinkovitosti te vile. Z inovativno tehnologijo zagotavlja visoko učinkovitost ogrevanja in hlajenja, s svojimi dovršenimi linijami in temno barvo pa se zlije z okolico in elementi arhitekturno sodobno zasnovane hiše.  

Ekofluid - VERSI-O-3

Popoln par: VERSI in nizkoenergijske hiše

Toplotna črpalka VERSI je ustvarjena za objekte z majhnimi energijskimi potrebami in omejenim prostorom. Zaradi svojih majhnih dimenzij in nizke teže jo lahko postavimo kamorkoli – na podstrešje, v klet, na balkon, v pralnico ali v nišo. Monolitično oblikovanje in izpopolnjena tehnologija omogočata zlitje z okolico, sistem NMS™ pa zagotavlja tiho delovanje. Sistem OptiWeather prilagaja delovanje glede na temperaturo in izkorišča sončne žarke, kar ohranja nizko porabo energije in povečuje prihranke. 

 

Če potrebujete energetsko učinkovito in zanesljivo ogrevanje z udobno uporabniško izkušnjo, nas kontaktirajte tukaj 

 

Fotografije: Marles


Oznake: , , , , , ,