Center za medije

Center za medije

Z veseljem vam predstavljamo našo celostno grafično podobo, smernice za uporabo našega logotipa ter najnovejše novice in informacije. Naš medijski center je zasnovan z namenom, da vam olajša dostop do ključnih vizualnih elementov in aktualnih informacij, ki se nanašajo na naše podjetje.
Verjamemo, da boste našli vse potrebne informacije za uspešno sodelovanje z nami. Za morebitna dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo.

DOBRODOŠLI

– 01
Celostna grafična podoba
V našem Medijskem centru boste našli vse potrebne informacije glede naše celostne grafične podobe. Smernice in pravila za uporabo našega logotipa so na voljo, da vam pomagajo ustvarjati dosledne in prepoznavne predstavitve našega podjetja.
– 02
Logotipi
Visokoresolucijski logotipi so na razpolago za prenos in vam omogočajo, da našo blagovno znamko predstavite s stilom in doslednostjo, ki jo pričakujemo od naših partnerjev.
– 03
Zadnje novice
V “Zadnje novice” boste vedno na tekočem z najnovejšimi projekti, dosežki in inovacijami v našem podjetju. Ostanite povezani z nami in bodite vedno obveščeni o dogajanjih, ki zaznamujejo našo pot.
Priročik celostne grafične podobe
Prenesi PDF
Logotipi
Prenesi PDF

Novice KRONOTERMA

Prijavite se na naše e-novice Občasno vas bomo obveščali o naših akcijah, ugodnostih in vseh novostih.

Stopite v stik z nami

Trnava 5e, 3303 Gomilsko
Delovni čas

Ponedeljek – Petek 07:00 – 15:00
Svetovanje do 16:00