Novice

KRONOTERM GLAVNA ZVEZDA TV ODDAJE PODJETNO NAPREJ!

Vedno smo veseli in ponosni, kadar lahko delovanje podjetja, izdelke in našo vizijo predstavimo širši javnosti. Naše podjetje smo podrobno predstavili v televizijski oddaji Podjetno naprej na nacionalni televiziji.
collage_RTV_podjetno-naprej

Naše podjetje raste in se razvija iz leta v leto, zato ni čudno, da se o KRONOTERM v zadnjem času veliko govori tudi v medijih. Posnosni smo, da so ustvarjalci oddaje Podjetno naprej prepoznali našo rast, rešitve in dosežke in nas povabili v oddajo. V studiu je naše poslovanje, trenutne razmere in cilje za prihodnost predstavil direktor Bogdan Kronovšek. Z voditeljico Edito Malnar Cetinski je g. Kronovšek spregovoril o izboljšanju prodajnih rezultatov kljub epidemiji, o razmerah na trgu zaposlovanja ter izpostavil toplotne črpalke kot edini pravi okolju prijazen ogrevalni sistem v prihodnosti.

O našem podjetju, klimi med zaposlenimi in vodstvu sta spregovorila dva izmed več kot 100 zaposlenih, naš partner z Danske, ki postaja eden izmed naših pomembnih trgov v Evropi ter ustanovitelj podjetja Rudi Kronovšek.

Podjetno naprej je televizijska oddaja na nacionalni televiziji, ki se je nekdaj imenovala Prava ideja!. Oddaja predstavlja primere dobrih praks v podjetništvu, spodbuja mlade k uresničevanju idej na trgu, predstavlja različne možnosti financiranja, mentoriranja, razne oblike pomoči in podporo podjetnikom. V predhodni različici oddaje smo že gostovali in sicer pred skorajda desetimi leti. Takrat še pod prejšnjim imenom podjetja, Termo-tehnika.

TUKAJ si lahko ogledate celotno oddajo Podjetno naprej s KRONOTERM-om.


Oznake: , , ,