Kronoterm glavna zvezda TV oddaje Podjetno naprej!

 

Vedno smo veseli in ponosni, kadar lahko delovanje podjetja, izdelke in našo vizijo predstavimo širši javnosti. Naše podjetje smo podrobno predstavili v televizijski oddaji Podjetno naprej na nacionalni televiziji.

Naše podjetje raste in se razvija iz leta v leto, zato ni čudno, da se o Kronotermu v zadnjem času veliko govori tudi v medijih. Posnosni smo, da so ustvarjalci oddaje Podjetno naprej prepoznali našo rast, rešitve in dosežke in nas povabili v oddajo. V studiu je naše poslovanje, trenutne razmere in cilje za prihodnost predstavil direktor Bogdan Kronovšek. Z voditeljico Edito Malnar Cetinski je g. Kronovšek spregovoril o izboljšanju prodajnih rezultatov kljub epidemiji, o razmerah na trgu zaposlovanja ter izpostavil toplotne črpalke kot edini pravi okolju prijazen ogrevalni sistem v prihodnosti. 

 

O našem podjetju, klimi med zaposlenimi in vodstvu sta spregovorila dva izmed več kot 100 zaposlenih, naš partner z Danske, ki postaja eden izmed naših pomembnih trgov v Evropi ter ustanovitelj podjetja Rudi Kronovšek.

 

Podjetno naprej je televizijska oddaja na nacionalni televiziji, ki se je nekdaj imenovala Prava ideja!. Oddaja predstavlja primere dobrih praks v podjetništvu, spodbuja mlade k uresničevanju idej na trgu, predstavlja različne možnosti financiranja, mentoriranja, razne oblike pomoči in podporo podjetnikom. V predhodni različici oddaje smo že gostovali in sicer pred skorajda desetimi leti. Takrat še pod prejšnjim imenom podjetja, Termo-tehnika.

 

TUKAJ si lahko ogledate celotno oddajo Podjetno naprej s Kronotermom.

 

 

V kolikor iščete nov ogrevalni sistem ali bi želeli informacije o naših izdelkih, nam pišite na info@kronoterm.com ali nas pokličite na 03 703 16 20. V našem podjetju nenehno iščemo nove sodelavce, ki želijo soustvarjati našo prihodnost, vabljeni, da se nam pridružite.