Reference

ČISTA, OKOLJU PRIJAZNA IN NE MOTI SOSEDOV

Lastnica naše toplotne črpalke WPLV Rada iz Maribora je nad našo napravo navdušena. Njen dom ogreva že sedmo leto, najbolj pa ji je všeč, da je toplotna črpalka tiha, gre za zelo čist ogrevalni sistem ter da ne moti sosedov.
foto 3

MENJAVA KRONOTERM TOPLOTNE ČRPALKE

Pomemben ji je tudi okoljski vidik, da je toplotna črpalka naravi prijazna. Pred toplotno črpalko WPLV so imeli prav tako našo toplotno črpalko voda/voda, vendar so se zaradi manjše količine vode v tleh odločili za menjavo. Sedaj imajo toplotno črapalko zrak/voda.

Zadovoljna je bila tako s servisom v primeru motenj kot z montažo, pri čemer je izpostavila, da ob montažni ni bilo nobenega nereda, umazanije.

 

Zakaj jim je naša aplikacija za upravljanje na daljavo Cloud. KRONOTERM všeč, si oglejte v video prispevku.

Kako je s toplotno črpalko KRONOTERM zadovoljna Rada iz Maribora?

Video intervju z lastnico Rado je pripravila Neja Križanec. Za odlično opravljeno KRONOTERMOVO nalogo je prejela nagrado in sicer tečaj letenja v vetrovniku Aerodium. Naj spomimo, da smo za vse kandidatke v sklopu sponzorstva projekta Miss Slovenia 2020 pripravili KRONOTERM nalogo. Najprej so morale kandidatke za najlepšo na sončni strani Alp poiskati lastnika KRONOTERMOVE toplotne črpalke in z njim opraviti video intervju.

 

 

Stopite v stik z nami, če bi tudi vi želeli nižje stroške ogrevanja in učinkovito toplotno črpalko.


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI