KRONOTERM DRUŽINA NA ADRENALINSKI PREIZKUŠNJI

Dobro delo mora biti tudi nagrajeno. Nagrada ekipe Kronoterm ta mesec je bil legendarni adrenalinski piknik. Zaposleni smo uživali v osrčju Zgornje Savinjske doline, v kampu Menina, se spopadli z reko Savinjo in adrenalinskimi ovirami ter se po dooolgem času spet skupaj zabavali in utrjevali odnose. 

 

Dobri pozitivni odnosi na delovnem mestu pripomorejo k večji učinkovitosti in kakovosti na vseh ravneh, zato so takšna druženja vsekakor dobrodošla. Vsako leto se običajno družimo na kar nekaj piknikih, na letošnjega pa smo zaradi epidemijie čakali več kot leto dni. Adrenalinski piknik smo za vse zaposlene organizirali v kampu Menina, kjer smo druženje dopolnili še z različnimi športnimi aktivnostmi.

 

 

 

 

Del družine Kronoterm se je tako spopadel z divjimi brzicami reke Savinje. Rafting na precej hladnih brzicah nam ni povzročil veliko preglavic, vratolomnih padcev iz rafta je bilo malo. Večji izziv je bil za zaposlene adrenalinski park, ki se visoko v krošnjah dreves razteza nad kampom. Za premaganje adrenalinskega parka smo potrebovali kar nekaj moči in predvsem poguma, višino pa so uspešno premagali čisto vsi.

 

Druženje smo popestrili še z mini golfom, slastno pojedino ter zabavnimi nagradnimi igricami. Pika na i celotnega večera so bile karaoke, v katerih smo se preizkusili skoraj vsi. Ne boste verjeli, vnelo se je tudi napeto tekmovanje, kdo bo lepše odpel kakšno pesem. Veseli smo, da smo se lahko ponovno družili tudi izven delovnega mesta, se sprostili in predvsem nasmejali. Znova smo dokazali, da smo resnično močno povezana družina sodelavcev ter da so naši odnosi pristni in trdni.

 

 

Del dogajanja iz legendarnega piknika si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

 

 

Naša družina Kronoterm se z uspehi podjetja vsako leto tudi širi. Bi se nam želeli pridružiti in postati del uspešnega podjetja? Preverite, če morda ne iščemo ravno vas – aktualni razpisi za prosta delovna mesta.