IZOBRAŽEVALNO-SPOZNAVNI DOGODEK O TOPLOTNI ČRPALKI ADAPT NAŠIH ITALIJANSKIH PARTNERJEV

Italijanski partnerji so konec novembra pripravili tehnično izobraževanje o naši toplotni črpalki ADAPT ter spoznavno druženje med člani omrežja Sigillo Sicuro.  

 

Dogodek, ki so ga poimenovali Non Sono Piu’ Solo (v prevodu Nisem več sam), je potekal v dveh delih. Prvi del je bil namenjen izobraževanju, drugi pa neformalnem spoznavanju in druženju. Dogodek je potekal pod pokroviteljstvom našega podjetja ter  podjetja Ecloud srl.

 

 

V okviru prvega dela je v konferenčnem prostoru destilarne Poli Distillarie v mestecu Schiavon potekal tehnični seminar. Obdani s čudovitimi lesenimi vinskimi sodi so udeleženci seminarja izvedeli vse o hladilniškem sklopu toplotne črpalke ADAPT ter hidravličnem balansiranju. Neformalno druženje, katerega se je udeležilo 96 povabljenih, je potekalo v skladiščnih prostorih na sedežu podjetja Ecloud srl v nekoliko oddaljenem mestu Rosà. 

Sigillo Sicuro je združenje monterjev in specialistov za toplotne črpalke, ki delujejo v različnih italijanskih regijah. Vanj se lahko včlanijo tisti monterji ali specialisti, ki so opravili posebno usposabljanje na področju ogrevalnih sistemov in imajo visok nivo znanja ter izkušenj.

Z na novo pridobljeniim znanjem bodo monterji in ostali specialisti za toplotne črpalke lahko odlično nadaljevali že tako uspešno zgodbo Kronoterma na italijanskem trgu. Ponosni smo na naše italijanske partnerje in se skupaj z njimi veselimo nadaljnega uspešnega sodelovanja!