Reference

PODPORA DOMAČI PROIZVODNJI

Družina iz Kamnika je pri menjavi ogrevalnega sistema z našo toplotno črpalko upoštevala kriterij domače proizvodnje. Toplotna črpalka WPL zrak/voda skrbi za udobje in brezskrbnost pri ogrevanju doma ter segrevanju sanitarne vode.
foto 4

Toplotno črpalko WPL zrak/voda imajo dve leti, pred tem so nekoliko starejšo hišo ogrevali s pomočjo kurilnega olja. Želeli so izbrati nekaj novega, bolj učinkovitega, zato so se odločili za našo toplotno črpalko. Po besedah lastnikov so z izbiro toplotne črpalke izjemno zadovoljni. Navdušuje jih tihost toplotne črpalke, zelo majhna poraba in dolga življenjska doba. 

SLOVENSKO, DOMAČE

“Za KRONOTERMOVO toplotno črpalko smo se odločili, ker je to slovenski proizvod. Podpiramo domače, podpiramo slovenski proizvod in kvaliteto,” nam je zaupal Daniel iz Kamnika. Dodal je, da je bil pri izbiri proizvajalca odločilen faktor tudi dejstvo, da so naše toplotne črpalke narejene v Sloveniji in prilagojene oz. razvite za naše podnebne razmere.

 

Proces razvoja in izdelave naših toplotnih črpalk je v celoti narejen v Sloveniji. Imamo odlično razvojno ekipo strokovnjakov, lastno proizvodnjo in laboratorij ter nudimo strankam podporo od začetka do konca. Strankam so v podporo strokovno usposobljeni serviserji, ki nemalokrat morebitne nevšečnosti odpravijo kar na daljavo s pomočjo aplikacije Cloud. KRONOTERM.

STROKOVNA IN ENOSTAVNA MONTAŽA

Montaža toplotne črpalke je bila pri družini iz Kamnika precej enostavna in hitra. Danielu se je zdela celo tako enostavna, da bi jo lahko opravil kar sam, ampak seveda je to prepustil našim izkušenim strokovnjakom.

Za mnoge sicer nekoliko nepredstavljivo, ampak naši strokovnjaki lahko montažo toplotne črpalke izvedejo tudi celo v enem samem dnevu. Ena od odličnih lastnosti toplotnih črpalk je namreč tudi, da za vgradnjo naprave ni potrebnih veliko prilagoditev v kotlovnici ali kurilnici oz. prostoru v katerem se nahaja notranja enota.

Kakšno izkušnjo ima s toplotno črpalko Daniel iz Kamnika?

Video intervju z lastnikom Danielom je v sklopu sodelovanja pri projektu Miss Slovenija 2020 pripravila Ana Brunskule. Naj spomimo, da smo za vse kandidatke v sklopu sponzorstva projekta pripravili KRONOTERM nalogo. Najprej so morale kandidatke za najlepšo na sončni strani Alp poiskati lastnike KRONOTERMOVE toplotne črpalke in nato z njimi opraviti video intervju.

 

Stopite v stik z nami, če bi tudi vi želeli nižje stroške ogrevanja in učinkovito toplotno črpalko.


Oznake: , ,

PREBERITE TUDI