Reference

BREZSKRBNO OGREVANJE BREZ DODATNEGA DELA

Brezskrbnost in nobenega posebnega dela je tista lastnost uporabe toplotnih črpalk, ki prepriča mnoge. Še posebej tiste, ki ne zmorejo več npr. nalagati drv ali peletov v peč, in tiste, ki jim vsaka minuta prostega časa veliko pomeni. Ta lastnost je prepričala tudi lastnika Jana, da je pred petimi leti izbral našo toplotno črpalko WPG.
foto1

NAJPRIMERNEJŠA IN CENOVNO DOSTOPNA

Lastniki iz Podzemlja so se za toplotno črpalko odločili, ker je to ogrevanje enostavno in uporabniku prijazno. Njihov dom ogreva geotermalna toplotna črpalka WPG že pet let. Ko so iskali vrsto ogrevanja in premlevali vse možnosti, so prišli do spoznanja, da je naš izdelek zanje najboljša izbira. Še eden od razlogov, zakaj so izbrali ravno našo toploto črpalko, pa je dejstvo, da je plod slovenskega razvoja in narejena v Sloveniji.

“Za toplotno črpalko KRONOTERM smo se odločili, ker je slovenski proizvod in ker je bila v času, ko smo mi iskali toplotno črpalko, najprimernejša in najbolj ustrezna za naše potrebe ter cenovno dostopna,” nam je zaupal Jan.

Pred zamenjavo ogrevalnega sistema so objekt ogrevali s pomočjo peči na drva. Ključne prednosti naše toplotne črpalke, ki jih je izpostavil lastnik, so enostavno in tiho delovanje, nizki obratovalni stroški in nobenega dodatnega dela z ogrevanjem. “Pritisneš na gumb in dela.”

BREZHIBNO DELOVANJE

Skrb, da nova naprava ne bo delovala kot pričakovano, je bila pri lastnikih odveč. V petih letih, odkar njihov dom ogreva geotermalna toplotna črpalka WPG, še niso naleteli na nobeno težavo. Lastnik Jan se je pohecal, da deluje kot švicarska urica. “S toplotno črpalko smo zelo zadovoljni. Do sedaj še nismo imeli nobenih hib, nobenih okvar.”

Toplotne črpalke so eden najbolj zanesljivih ogrevalnih sistemov. Ob normalni rabi je življenjska doba KRONOTERM toplotnih črpalk nekje okrog 20 let. Za brezhibno delovanje skrbi naša razvojna ekipa, za morebitne napake naš lastni servis. Toplotne črpalke ne potrebujejo nekega posebnega dela, zgolj eden servisni pregled letno.

UPRAVLJANJE KAR Z MOBILNIM TELEFONOM

“Z aplikacijo sem zadovoljen, ker omogoča dostop od kjerkoli,” nam je povedal lastnik in dodal, da aplikacija Cloud.KRONOTERM vsebuje vse funkcije za udobno upravljanje toplotne črpalke na daljavo tako ogrevanja kot segrevanja sanitarne vode. Aplikacija za upravljanje na daljavo je kompatibilna z vsemi mobilnimi napravami in omogoča nastavitve različnih urnikov delovanja za vsak dan v tednu. Aplikacija pregleduje trende delovanja sistema in različnih temperatur ter tako optimira in dodatno racionalizira ogrevanje in hlajenje doma na podlagi ugotovljenih lastnih bivanjskih navad.

Zakaj so se odločili za toplotno črpalko KRONOTERM?

Video intervju z Janom je v sklopu sodelovanja pri projektu Miss Slovenija 2020 pripravila Nina Mikunović. Naj spomnimo, da smo za vse kandidatke v sklopu sponzorstva projekta pripravili KRONOTERM nalogo. Najprej so morale kandidatke za najlepšo na sončni strani Alp poiskati lastnike KRONOTERMOVE toplotne črpalke in nato z njimi opraviti video intervju.

 

 

 

Stopite v stik z nami, če bi tudi vi želeli nižje stroške ogrevanja in učinkovito toplotno črpalko.


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI