EKSKLUZIVNA PREDSTAVITEV NOVE TOPLOTNE ČRPALKE VERSI

Na prav topel, sončen septembrski dan smo uživali ob predstavitvi naše nove inovativne rešitve za ogrevanje domov. Poslovnim partnerjem iz Slovenije in tujine ter sodelavcem smo predstavili našo novo vsestransko toplotno črpalko VERSI.

 

Toplotna črpalka zrak/voda VERSI je kompaktna, oblikovno dovršena in zasnovana za stavbe s prostorsko omejitvijo ter stavbe z majhnimi potrebami po ogrevanju, do moči 6 kW. Napravo se lahko postavi v najmanjši kotiček doma, na podstrešje, balkon ali teraso ter celo ob bok ostalim gospodinjskim aparatom. Raznolikost uporabe in vgradnje omogočajo tri različne izvedbe z možnostjo postavitve zunaj ali znotraj stavbe, to so VERSI-I, VERSI-O in VERSI-X. 

 

Dogajanje na predstavitvi smo ujeli tudi v objektiv kamere.

 

Tako kot je raznolika nova toplotna črpalka VERSI, tako raznoliko je bilo tudi naše četrtkovo doživetje. Naši poslovni partnerji so lahko uživali ob slastnih dobrotah Štajerske hiše kulinarike in priznanega chefa Bineta Volčiča. Gostje so uživali ob raznolikih koktajlih, okusnih kavah ter druženju ob prijetni glasbi. Na dogodku nas je obiskala tudi Miss Slovenia 2020/21 Maja Čolić in ostala dekleta, ki so tekmovala za naziv najlepše v Sloveniji.