Novice

BODGAN KRONOVŠEK MED NOMINIRANCI ZA PODJETNIKA LETA 2019

Na kongresu podjetnikov Slovenije so v petek, 31. 5. 2019, v Portorožu, podelili naziv Slovenski podjetnik leta. Med nominiranci za naziv je bil tudi direktor KRONOTERM-a, Bogdan Kronovšek.
FOTO12

Kongres podjetnikov Slovenije je v našem prostoru že uveljavljen poslovni dogodek, ki je letos potekal v 8. izvedbi. Vsako leto nominirajo tiste tri podjetnike, ki si po mnenju komisije zaradi izjemnega prispevka k slovenskemu podjetništvu, izkazane inovativnosti in kreativnosti ter zavezanosti podjetniški etiki, zaslužijo ta častni naziv. Eden od teh nominirancev je bil tudi naš direktor, Bogdan Kronovšek, na kar smo KRONOTERM-ovci izredno ponosni in veseli, da našo ekipo s pozitivnim zgledom, srčnostjo in etičnostjo vodi prav takšen direktor.

Letošnji laskavi  nazil je pripadel predsedniku uprave podjetja Postojnska jama, Marjanu Batagelju.

podjetnik-leta-slika-2019-bogdan-kronovšek-marjan-batagelj

Lani je nagrado prejel prvi mož Studia Moderna Sandi Češko, predlani pa Mirko Strašek iz KLS-ja Ljubno.

Na dvodnevnem kongresu v Portorožu več kot 30 slovenskih podjetnikov prenaša svoje izkušnje in podjetniške prakse na udeležence. Podjetniki razpravljajo predvsem o izzivih internacionalizacije, učinkovitem vodenju, tehnoloških trendih ter izzivih družinskih podjetij.

PREBERITE TUDI