Bodgan Kronovšek med nominiranci za podjetnika leta 2019

Na kongresu podjetnikov Slovenije so v petek, 31. 5. 2019, v Portorožu, podelili naziv Slovenski podjetnik leta. Med nominiranci za naziv je bil tudi direktor Kronoterma, Bogdan Kronovšek.

Kongres podjetnikov Slovenije je v našem prostoru že uveljavljen poslovni dogodek, ki je letos potekal v 8. izvedbi. Vsako leto nominirajo tiste tri podjetnike, ki si po mnenju komisije zaradi izjemnega prispevka k slovenskemu podjetništvu, izkazane inovativnosti in kreativnosti ter zavezanosti podjetniški etiki, zaslužijo ta častni naziv. Eden od teh nominirancev je bil tudi naš direktor, Bogdan Kronovšek, na kar smo Kronotermovci izredno ponosni in veseli, da našo ekipo s pozitivnim zgledom, srčnostjo in etičnostjo vodi prav takšen direktor.

Letošnji laskavi  nazil je pripadel predsedniku uprave podjetja Postojnska jama, Marjanu Batagelju.

Lani je nagrado prejel prvi mož Studia Moderna Sandi Češko, predlani pa Mirko Strašek iz KLS-ja Ljubno.

Na dvodnevnem kongresu v Portorožu več kot 30 slovenskih podjetnikov prenaša svoje izkušnje in podjetniške prakse na udeležence. Podjetniki razpravljajo predvsem o izzivih internacionalizacije, učinkovitem vodenju, tehnoloških trendih ter izzivih družinskih podjetij.