Novice

ZLATA TOPLOTNA ČRPALKA ADAPT

Na 52. sejmu MOS 2019 si je podjetje KRONOTERM, po premierni predstavitvi svoje toplotne črpalke ADAPT, prislužilo kar dve nagradi – zlato sejemsko priznanje in prestižno priznanje Zlati Ceh Obrtno podjetniške zbornice Slovenije.

Na 52. sejmu MOS 2019 si je podjetje KRONOTERM, po premierni predstavitvi svoje toplotne črpalke ADAPT, prislužilo kar dve nagradi – zlato sejemsko priznanje in prestižno priznanje Zlati Ceh Obrtno podjetniške zbornice Slovenije. Slednje smo si prislužili prvič odkar od leta 1976 razvijamo toplotne črpalke, na kar smo še posebej ponosni. Visoko prilagodljivost toplotne črpalke ADAPT, ki je tipa zrak – voda, zaznamujejo izjemno visoka energetska učinkovitost, izredno tiho oziroma neslišno delovanje ter nenazadnje tudi vizualna prilagodljivost. Z vrhunskimi naprednimi lastnostmi je toplotna črpalka ADAPT že osvojila vrh na evropskem tržišču, tokrat pa je požela še pohvale slovenske strokovne komisije, kar nam daje še dodaten zagon za ustvarjanje bodočih trajnostnih produktov

mos3

Poleg strokovnega mnenja, v našem podjetju na prvo mesto postavljamo mnenja naših zvestih uporabnikov, kar je bilo vodilo pri oblikovanju najbolj prilagodljive toplotne črpalke na trgu. Naša ekipa že dolga leta neumorno stremi k uspešnemu povezovanju potreb uporabnikov z energetsko učinkovitimi in okoljevarstvenimi produkti in zagotavljamo vam, da bo tako še v bodoče.

Z izjemnim ponosom se zahvaljujemo vsem, ki zaupajo v nas in naše produkte.


Oznake: , , ,

PREBERITE TUDI