TOPLOTNA ČRPALKA VERSI NA MILANSKEM TEDNU OBLIKOVANJA

 

V Kronotermu rušimo mit, da je toplotna črpalka zgolj ogrevalna naprava. Lahko je namreč tudi predmet poželenja, produkt, ki je razstavljen na pomembnem oblikovalskem dogodku v Milanu.

Že drugo leto zapored je bila na milanskem tednu oblikovanja Salone del Mobile razstavljena naša toplotna črpalka. Letos smo imeli čast, da na enem odmevnejših dogodkov notranjega in grafičnega oblikovanja predstavimo toplotno črpalko VERSI.

  

Vsestranska TČ VERSI je bila predstavljena v okviru razstave Novi časi (New Times), ki jo je pripravil Center za kreativnost. Na razstavi so bili predstavljeni oblikovalski dosežki slovenskih ustvarjalcev, ki so v začetku leta prejeli znak odličnosti Made in Slovenia. V okviru razstave, ki je bila na prizorišču Via Tortona, je potekal tudi BIO 27 pogovor s slovenskimi in italijanskimi strokovnjaki s področja oblikovanja. Med drugim je v pogovoru sodelovala višja kustosinja MoMA – Museum of Modern Art, Paola Antonelli.

 

 

 

Milanski teden oblikovanja šteje za enega najbolj pomembnih oblikovalskih dogodkov na svetu, kjer aktualne trende predstavijo vsi pomembni oblikovalci ter oblikovalski studii. Lani si je razstavo, na kateri smo predstavili toplotno črpalko ADAPT, ogledalo več kot 30.000 obiskovalcev.

 

V kolikor si želite tudi vi oblikovalsko nagrajeno in hkrati izredno učinkovito toplotno črpalko VERSI, nam pišite na info@kronoterm.com ali nas pokličite 03 703 16 20.