Znanje

TOPLOTNA ČRPALKA KRONOTERM: VAŠA NAJUGODNEJŠA POT DO UČINKOVITEGA OGREVANJA IN UDOBNEGA BIVANJA

Izbira pravega ogrevalnega sistema je ključnega pomena za udobje, energetsko učinkovitost in trajnost vašega doma. Pri odločitvi pa ne gre le za začetno investicijo, temveč tudi za celoten spekter stroškov, ki se lahko pojavijo v prihodnosti. Medtem ko lahko nizka cena nekaterih ogrevalnih rešitev izgleda privlačno na prvi pogled, je ključno prepoznati pasti, ki lahko vodijo v neprijetna finančna presenečenja.
micheile-henderson-SoT4-mZhyhE-unsplash

Ste pomislili na vplive dežja, snega ali vetra na delovanje toplotne črpalke? Je delovanje toplotne črpalke dovolj tiho, da ne moti vašega življenja, spanca, ter sosedov in, da ne ustvarja sosedskih sporov? Kaj pa zunanja podoba toplotne črpalke, je skladna z vašo arhitekturo? Je servis za vašo toplotno črpalko na voljo takoj, ko pride do težav, z ekipo strokovnjakov ter rezervnimi deli na zalogi? Vse to in še več nudijo toplotne črpalke KRONOTERM, ki se prav zato izkažejo kot najbolj brezskrbna in gospodarna izbira.

Vam višja investicija nakupa toplotne črpalke zbuja dvome?

Začetna investicija v KRONOTERM toplotno črpalko se povrne v obliki mnogih dejavnikov, eden izmed njih je višja učinkovitost. To pomeni, da lahko tehnološko bolj dovršena toplotna črpalka pridobi več toplotne energije iz vira (običajno zraka, vode ali zemlje) za vsak porabljen kilovat električne energije, kar pa se obrestuje na dolgi rok, saj se prihranki množijo. Glede na izkušnje kupcev, ki so se odločili za nakup tehnološko naprednejše toplotne črpalke, je možno v obdobju 15 let doseči prihranek v višini 4.000 EUR ali celo več.

Vas skrbijo motnje spanca, komunikacije in slabi sosedski odnosi zaradi hrupa toplotne črpalke?

Hrup toplotnih črpalk je pogosto moteč za lastnika in sosesko ter lahko povzroča težave v komunikaciji, spanju in sprostitvi. KRONOTERM toplotna črpalka je razvita in izdelana z integriranimi rešitvami za zmanjšanje hrupa, kar pomeni, da bo nemoteča za vas in za okolico, hkrati pa boste prihranili, saj ni potrebna dodatna namestitev dobrega in učinkovitega protihrupnega ohišja, katerega cena se giba med 2000 in 4000 EUR.

Le kdo si želi bivati na mrzlem zaradi dolge čakalne vrste na servisu?

Z vgrajenim oddaljenim nadzorom in možnostjo oddaljene pomoči postavlja toplotna črpalka KRONOTERM novo mero udobja za vaš dom. Prihranite čas, denar in živce, saj lahko večina težav in motenj izgine brez potrebe po obisku serviserja. V primeru težav ali okvare, so rezervni deli na voljo takoj, saj so vsi izdelki proizvedeni lokalno, v KRONOTERMU. Izogibanje nepotrebnim obiskom serviserja lahko prinese prihranek v višini 100 EUR ali celo več.

Kaj pa, če vaš objekt nima nadstreška, ki bi zaščitil toplotno črpalko proti dežju ali snegu?

Toplotne črpalke, ki niso zaščitene proti dežju in snegu, pogosto zahtevajo skrb, posege in delo lastnikov, da poskrbijo za odstranitev snega ali nabranega ledu, ki ovirajo ali onemogočajo delovanje toplotne črpalke, zato vsi proizvajalci priporočajo postavitev toplotne črpalke pod nadstrešek in zavetrje za boljše in bolj zanesljivo delovanje. Vremenska zaščita toplotnih črpalk KRONOTERM ne le ščiti pred vplivi vremenskih razmer, ampak tudi ohranja optimalno delovanje in zunanji videz naprave.

KT_Pancur03_asfalt_small

Bo izgled toplotne črpalke pokvaril izgled vašega objekta?

Napačna odločitev pogosto pripelje do tega, da se vsa naslednja leta dnevno sprašujemo, zakaj se nismo odločili drugače. Kasnejša menjava klasičnega izgleda klimatskih naprav ali  zakrivanje le-teh, lahko stane tudi nekaj tisoč EUR. V podjetju KRONOTERM se zavedamo, da je lahko izgled toplotne črpalke ključen dejavnik pri estetskem dojemanju vašega objekta, zato so naše toplotne črpalke oblikovane z mislijo na estetiko, kar pomeni, da se popolnoma vključijo v okolico vašega doma ali objekta.

Pri toplotni črpalki ni pomembna le višina investicije ampak predvsem celoten strošek lastništva

Investicija v toplotno črpalko ni preprosta, saj ima pomemben vpliv na širše vidike, vključno z inštalacijo, električnimi in gradbeno-arhitekturnimi vidiki integracije v objekt ter na samo delovanje, ki lahko vpliva tudi na sosednje prebivalce. Izkušnje naših kupcev v zadnjih 15 letih, pa tudi izkušnje kupcev drugih ponudnikov, so pokazale, da so se začetno nizke in “ugodne” investicije v teh letih uporabe lahko povečale zaradi skritih stroškov, zamolčanih dejavnikov in pretiranih marketinških trditev. V skrajnih primerih se je ta povečava lahko gibala od 4.000 do celo 10.000 EUR. To le potrjuje staro modrost, da se najcenejša investicija lahko na koncu izkaže za najdražjo.

 

Toplotna črpalka KRONOTERM predstavlja celovito in premišljeno rešitev za vaše ogrevalne potrebe. Z visoko tehnološko dovršenostjo, brez skritih stroškov, udobjem in prilagodljivostjo predstavljata investicijo, ki vam bo prinesla dolgoročno udobje in trajne prihranke. S KRONOTERM toplotno črpalko se izognete neprijetnim finančnim presenečenjem in zagotovite brezskrbno bivanje v popolni harmoniji s tehnološkim napredkom. Zaradi tega in izkušenj trga, smo v podjetju KRONOTERM prepričani, da predstavlja toplotna črpalka KRONOTERM dolgoročno eno izmed najbolj ugodnih, varnih ter smiselnih investicij.

 

DEJSTVA: Udobje, brezskrbnost ter okolju prijazno in varčno delovanje so odvisni od naprednosti toplotne črpalke, organiziranosti ponudnika in tudi od začetne investicije. Pri nakupu toplotne črpalke velja rek “Malo denarja, malo muzike”, saj je ta naložba dolgoročna in napačna odločitev lahko povzroči obžalovanje v prihodnjih letih.

 

Za več informacij o toplotnih črpalkah KRONOTERM nam pišite na info@kronoterm.com ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 23 22.


Oznake: , ,

PREBERITE TUDI