ZnanjeZnanje

ETERA-C ZA KASKADNO VGRADNJO

ETERA-C je nova rešitev za objekte z velikimi energetskimi potrebami, ki omogoča kaskadno vgradnjo geotermalnih toplotnih črpalk. Preprosta modularna vgradnja in prilagodljivo povečanje moči skupaj z estetsko brezhibnostjo ohranja najvišjo možno energetsko učinkovitost.
ETERA C

Veliki porabniki energije so sedaj združljivi z največjo učinkovitostjo v Evropi. Na prvi pogled težavna naloga je postala preprosta kot sestavljanje kock s pomočjo kaskadne vgradnje. 

 

ETERA-C je nova, visoko učinkovita rešitev za večje objekte in porabnike, ki si želijo preprosto, trajnostno in stroškovno ugodno ogrevanje, hlajenje ter pripravo tople sanitarne vode. Odlikuje jo modularnost, ki omogoča, da glede na potrebe povezujemo do 4 enote in s tem prav tolikokrat povečamo razpoložljivo moč. 

 

Prav sistem modularnosti je pripravljen za preprosto in hitro montažo, saj so na voljo vsi elementi, ki jih potrebujemo za brezhibno dokončanje vgradnje in estetsko dovršenost. Module, ki že vsebujejo vse potrebne komponente, povežemo na samem mestu vgradnje, kar olajša tudi prevoz na lokacijo. Končno postavitev le še oblečemo v ustrezne stranice. 

 

S sestavljanjem modulov je možna regulacija do 4 ogrevalnih krogov in regulacija dodatnih grel, kot so električno grelo, kotli na kurilno olje, zemeljski plin ali pelete. 

 

Kaskadna vgradnja ohranja vse izjemne lastnosti toplotnih črpalk ETERA: dolgo življenjsko dobo, izjemno učinkovitost, tiho delovanje ter preprostost uporabe. 

 

Za več informacij o novem modularnem sistemu ETERA-C nas kontaktirajte na info@kronoterm.com ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 23 22.


Oznake: ,