Spremljanje udobja vašega doma

Spremljanje udobja
vašega doma

UPRAVLJANJE NA DALJAVO – CLOUD.KRONOTERM

Večina uporabnikov nima velikega veselja zahajati v klet ali kotlovnico na opazovanje zaslona na toplotni črpalki. Mar ni veliko lepše in v duhu današnjega časa, če lahko toplotno črpalko in udobje doma upravljate s pomočjo pametnega telefona ali tablice kadarkoli želite, ob vsakem trenutku dneva?

UPRAVLJANJE NA DALJAVO - CLOUD.KRONOTERM
cloud
Preizkusite brezplačno demo verzijo

TOPLOTNA ČRPALKA VODA/VODA
Uporabniško ime: demo
Geslo: demo

TOPLOTNA ČRPALKA ZEMLJA/VODA
Uporabniško ime: demo1
Geslo: demo1

TOPLOTNA ČRPALKA ZRAK/VODA
Uporabniško ime: demo2
Geslo: demo2

POVSOD PO SVETU

Upravljajte svojo toplotno črpalko kjerkoli ste – bodisi iz domačega naslonjača, delovnega mesta ali kar med potovanjem.

Če ste na daljšem potovanju in si želite ob prihodu domov prijetno topel dom ter dovolj segrete vode, je rešitev na dlani. Med potovanjem lahko preko storitve CLOUD.KRONOTERM vzdržujete minimalno temperaturo v domu, s čimer prihranite energijo. Ob vrnitvi pa z le nekaj kliki nastavite želeno običajno temperaturo prostorov. To omogočajo visokotehnološki krmilniki in storitev CLOUD.KRONOTERM, ki je plod več kot 10-letnega razvoja, v skladu z željami uporabnikov ter priporočili naših inštalaterjev.

cloud zimski mockup 2
KRONOTERM CLOUD (3)
Preizkusite brezplačno demo verzijo za sanitarno toplotno črpalko

WATER.CLOUD

Uporabniško ime: demo
Geslo: demo

Pregled nad delovanjem sistema kjerkoli in kadarkoli

Nastavite si lahko različne urnike delovanja za vsak dan v tednu. To je še posebej koristno, če ste med vikendom odsotni. Poleg tega lahko prilagodite segrevanje sanitarne vode glede na želeni način delovanja, bodisi normalni, eko ali komfort. Sistem vam omogoča tudi pregledovanje trendov delovanja in spremljanje različnih temperatur, kar vam pomaga dodatno racionalizirati ogrevanje in hlajenje doma na podlagi vaših lastnih bivanjskih navad.

PREDNOSTI UPORABE CLOUD.KRONOTERM

RAZLIČNI URNIKI DELOVANJA
RAZLIČNI URNIKI DELOVANJA

Bi si želeli ob prihodu iz službe prijetno topel dom? Ali pa ponoči raje spati v prostorih z nižjimi temperaturami, medtem ko se zjutraj radi prebudite v prijetno ogretih prostorih? Vaša želja je naš ukaz. Funkcija nastavitve različnih urnikov delovanja omogoča praktično popolno prilagoditev ogrevanja prostorov in segrevanja sanitarne vode glede na vaše potrebe.

ENOSTAVNO UPRAVLJANJE
ENOSTAVNO UPRAVLJANJE
+

Če niste najbolj vešči moderne tehnologije in računalnika, nič hudega. Z uporabo intuitivnega grafičnega vmesnika boste lahko zelo preprosto upravljali ogrevalni sistem. Aplikacija je oblikovana tako, da je enostavna in razumljiva ter, da vam omogoča najbolj prijazno uporabniško izkušnjo.

3 KORAKI DO TOPLEJŠEGA DOMA
3 KORAKI DO TOPLEJŠEGA DOMA
+

Razumemo, da se vam včasih tako zelo mudi, da nimate niti 10 minut časa za kakšno opravilo. V hitrem tempu življenja včasih šteje vsaka minuta. Zato smo aplikacijo razvili tako, da se lahko hitro priključite v oblak, in to v zgolj 3 preprostih korakih.

PRILAGAJANJE GLEDE NA VREME
PRILAGAJANJE GLEDE NA VREME
+

Vsakdo si želi maksimalnih prihrankov pri stroških ogrevanja. Vremensko vodeno ogrevanje vam zagotavlja prihranke v prehodnih obdobjih. Toplotna črpalka namreč optimizira svoje delovanje z avtomatsko prilagoditvijo krivulje temperature glede na zunanje temperature. Poleg tega omogoča dodatno optimizacijo delovanja posameznih funkcij preko urnikov in treh temperaturnih nivojev (eko, normal ali komfort).

SUŠENJE ESTRIHOV
SUŠENJE ESTRIHOV
+

Sušenje estrihov je pri novogradnjah ključnega pomena, saj mora biti estrih pred nadaljevanjem gradnje popolnoma suh. Za hitrejše sušenje in npr. sušenje v zimskem času je toplotna črpalka odlična rešitev. Naša aplikacija vključuje poseben program sušenja estrihov.

HITER SERVIS, TUDI BREZ OBISKA NA DOMU
HITER SERVIS, TUDI BREZ OBISKA NA DOMU
+

Storitev CLOUD.KRONOTERM omogoča, da vam lahko učinkovito pomagamo pri odpravljanju motenj v delovanju sistema ali pri nastavitvah sistema kar na daljavo. Naši serviserji lahko preko aplikacije hitro preverijo, kakšna motnja se je pojavila, in jo nemudoma odpravijo brez potrebe po obisku serviserja na domu. Tako je odprava motenj hitrejša in bolj učinkovita. S pomočjo servisne diagnostike na daljavo lahko rešimo celo več kot polovico vseh motenj.

OGREVANJE BAZENA IN KRMILJENJE SONČNIH KOLEKTORJEV
OGREVANJE BAZENA IN KRMILJENJE SONČNIH KOLEKTORJEV
+

Skok v domač, topel bazen je res nekaj čudovitega. Še bolj čudovito pa je, da lahko bazen ogrejete že na poti iz službe, tako da je ob prihodu domov pripravljen za vašo osvežitev. S pomočjo aplikacije CLOUD.KRONOTERM lahko upravljate tudi ogrevanje vašega domačega bazena in regulirate krmiljenje SSE – sončnih kolektorjev

PAMETNA APLIKACIJA ZA PAMETNE OBJEKTE
PAMETNA APLIKACIJA ZA PAMETNE OBJEKTE
+

Tehnologija neprestano napreduje, in s tem postajajo pametnejši tudi naši objekti. Če je vaš objekt opremljen s centralnim nadzornim sistemom, ki uporablja razširjen protokol MODBUS, je mogoče vzpostaviti povezavo z vašo toplotno črpalko.

RAZLIČNI URNIKI DELOVANJA
ENOSTAVNO UPRAVLJANJE
3 KORAKI DO TOPLEJŠEGA DOMA
PRILAGAJANJE GLEDE NA VREME
SUŠENJE ESTRIHOV
HITER SERVIS, TUDI BREZ OBISKA NA DOMU
OGREVANJE BAZENA IN KRMILJENJE SONČNIH KOLEKTORJEV
PAMETNA APLIKACIJA ZA PAMETNE OBJEKTE

Rišemo nasmehe

Roman Z.

Zadovoljni uporabnik CLOUD

“V vsakem prostoru lahko nastavimo svojo temperaturo. Vsi ti prostori pa imajo pač od 22 do 23 stopinj, ampak vso leto isto. Vse, kar moramo narediti je, da vzamemo telefon, odpremo KRONOTERMOVO aplikacijo in ustrezno preklopimo na hlajenje ali ogrevanje.”

Marko K.

Zadovoljni uporabnik CLOUD

“Govoril sem s kolegi, ki imajo nameščene toplotne črpalke drugih znamk. Samo sanjajo o taki obliki aplikacije! Pri vas je vse pregledno, poraba, stroški,… “

Judita L.

Zadovoljna uporabnica CLOUD

“Najbolj od vsega nam je žal, da smo se za TČ ADAPT odločili prepozno, glede na to, kako dobro nam služi. Hitro smo se privadili na upravljanje prek telefona. Priporočam, res dobra stvar.”

Boštjan

Zadovoljni uporabnik CLOUD

“Aplikacija je zelo uporabna pri daljši odsotnosti, kjer lahko, ko se družina vrača domov, nastavimo višjo temperaturo v hiši in se tako vrnemo v topel dom.”

DELOVANJE CLOUD.KRONOTERM

SISTEM DALJINSKE DIAGNOSTIKE – RASS™

Toplotna črpalka ima vgrajen sistem daljinske diagnostike, imenovan RASS™. S pomočjo omenjenega sistema je mogoče hitro odkriti morebitne težave ali motnje delovanja in jih odpraviti na daljavo. Sistem prav tako omogoča brezžično posodobitev programske opreme za brezhibno delovanje toplotne črpalke. Prednost tovrstnega sistema za vas je, da je naprava vedno posodobljena v skladu z najnovejšimi tehnologijami in ste lahko popolnoma brez skrbi glede njenega delovanja.

KRONOTERM CLOUD (8)