VABLJENI NA SEJEM MOS 2019

Vabimo vas na sejem MOS,

od 10. do 15. septembra 2019,

na Celjski sejem,

v halo L na razstavni prostor 03.

 

 

 

 

Na sejmu MOS bomo letos na ogled postavili novo generacijo toplotnih črpalk zrak/voda ADAPT, ki jih odlikujejo vrhunske lastnosti, kot so:

 • tihost – izjemno tiha zunanja in neslišna notranja enota,
 • inteligentna prilagodljivost objektu,
 • visoka učinkovitost,
 • enostavna in hitra montaža.

 

V okviru sejma organiziramo tudi brezplačni energetski dogodek Pametno ogrevanje za trajnostno prihodnost’, na katerem bomo z domačimi strokovnjaki  pokukali v domačo realnost načinov ogrevanja in preverili potenciale zares pametnega ogrevanja za bolj trajnostno prihodnost. V omizju bomo odprli vprašanja glede načrtovanja ogrevalnih sistemov v domovih, (javnih) stavbah in mestih, subvencioniranja toplotnih črpalk in nasploh državne strategije na področju ogrevanja.

 

Pridružite se nam v torek, 10. septembra 2019 ob 13. uri, v Mali kongresni dvorani Celjskega sejma v okviru sejma MOS v Celju. Kotizacij ni, število udeležencev pa omejeno, zato vabljeni k čim prejšnji prijavi na www.kronoterm.com/event-2019-09-10

 

 

 

 

Omizje z vabljenimi gosti:

 • Uroš Habjan, vodja Sektorja za nizkoogljično družbo na Direktoratu za energijo, MzI
 • Mojca Vendramin, direktorica Eko sklada
 • dr. Alojz Poredoš, predsednik Združenja za energetiko
 • Dean Besednjak, namestnik direktorja družbe Kronoterm
 • Marko Štrigl, ECE
 • Miha Klinar, ustanovitelj Gigodesign
 • predstavnik Nacionalnega inštituta za javno zdravje

 

Izhodišča: Kakšno strategijo imamo danes v Sloveniji na področju ogrevanja in kako Eko sklad sledi tej strategiji? Kako nam gre na področju sanacije javnih stavb in posodabljanja ogrevalnih sistemov v njih? Na kaj moramo biti pozorni pri načrtovanju novih stavb in umeščanju karseda naprednih ogrevalnih sistemov vanje? Kako so se načrtovanja ‘pametnega ogrevanja’ lotili kje drugje? Kakšen izziv so toplotne črpalke za elektroenergetiko in kako poteka implementacija vse večjega števila slednjih v slovenski sistem? Na čem slonijo investicijske odločitve, tako v primeru individualnih hiš kot javnih stavb? Kako pomemben je segment ogrevanja z vidika zdravstvenega sektorja in kako daleč smo od popolne usklajenosti sektorjev, ko gre za načrtovanje energetskih posegov investicij, da slednje upošteva tudi zdravje in okolje? Ali delamo v Sloveniji ustrezne in dovolj hitre premike v tej smeri? Kakšna so pričakovanja glede prihodnjega načrtovanja ogrevalnih sistemov v Sloveniji in kaj je zares ‘PAMETNO OGREVANJE ZA TRAJNOSTNO PRIHODNOST’?

 

Pooblaščeni in nadzorni inženirji bodo za udeležbo pridobili kreditne točke skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

 

 

Dobrodošli na razstavnem prostoru 03 v dvorani L.

 

Vaša Kronoterm družina

 

 

NAGRADNA IGRA

V avgustu in septembru pa razveseljujemo tudi z nagradno igro na Facebooku, saj bomo do pričetka sejma MOS izžrebali kar 12 srečnežev, ki bodo prejeli vstopnico za sejem. Spremljajte našo Facebook stran Kronoterm toplotne črpalke in si zagotovite svojo BREZPLAČNO VSTOPNICO za Sejem MOS 2019 tudi vi.

 

Nagrade: 12 x vstopnica za sejem MOS 2019

Pridobite vstopnice za sejem MOS 2019 – več o tem – TUKAJ.