TOPLOTNE ČRPALKE PRIMERNE ZA VSE VREMENSKE RAZMERE

 

Najkvalitetnejši in varčen ogrevalni sistem

Veliko strokovnjakov kot najkvalitetnejšo in dolgoročno varčno rešitev med ogrevalnimi sistemi priporoča toplotno črpalko. Ključne prednosti za izbiro toplotne črpalke so definitivno visoka stroškovna učinkovitost, udobje in okolju prijazna tehnologija. A možnosti in ponudnikov pri izbiri toplotnih črpalkah je veliko, zato pred nakupom svetujemo posvet  s strokovnjakom, da ne pride do težav. Eno od težav pri izbiri napačnega ponudnika in toplotne črpalke lahko predstavlja tudi mrzla zima.

Brez strahu pred hudo zimo

Pretekla zima je marsikomu s prešibko toplotno črpalko, precej povečala porabo električne energije, ker so se veliko vklapljali električni grelci, nekateri pa so imeli težave tudi s poledenitvijo zunanjih enot. Z izbiro ustrezne toplotne črpalke za vaše potrebe pri podjetju Kronoterm, je strah pred pravimi zimami odveč. Poleg kvalitetne toplotne črpalke, je zelo pomembna postavitev in vgradnja le-te. Ključnega pomena so natančna navodila in izobraženi monterji, zato podjetje Kronoterm pripravlja letna izobraževanja monterjev njihovih toplotnih črpalk. Da do ledenih skulptur okoli toplotnih črpalk ne pride, imajo Kronoterm toplotne črpalke zunanjo zaščito proti vremenskim razmeram, serijsko ogrevano korito, ogrevano odvodno cev za kondenz in dobro izdelano rešitev za postavitev toplotne črpalke.

Izbira dobrega ponudnika

Izberite evropsko. Še bolje – izberite slovensko. Nakup toplotne črpalke pri uvozniku ali posredniku je lahko precej tvegano dejanje. Podjetje se lahko preneha ukvarjati z dejavnostjo, vi pa ostanete brez podpore in včasih celo brez pooblaščenega servisa, torej brez garancije. Preverite prodajalca in preverite ali vam podjetje nudi popolni servis in svetovanje ter vam bo na voljo v vseh možnih situacijah, da v morebitnih kritičnih trenutkih ne ostanete brez ogrevanja.

Kronoterm, vodilni proizvajalec toplotnih črpalk v Sloveniji in razvojno naravnano podjetje – že od leta 1976

  • Z več kot 40 letnimi izkušnjami razvoja, z več kot 25 letno tradicijo proizvodnje ter z več kot 50.000 zadovoljnimi uporabniki toplotnih črpalk za najrazličnejše sisteme in potrebe.
  • Lasten razvoj, proizvodnja, dobava rezervnih delov in garancija – vse na dosegu roke.
  • Lasten servis, hitra odzivnost, kjerkoli v Sloveniji.
  • Vsi izdelki so na koncu proizvodne linije 100% preizkušeni in kontrolirani. Testiranje izvajajo za celotno življenjsko dobo ogrevalnega sistema

 

Dolgoročno so pri izbiri toplotne črpalke pomembni detajli, kar se izkaže za nujno v ektremnih vremenskih razmerjih. Pomembno je tudi znanje, izkušnje in tradicija, kot jih ima podjetje Kronoterm, kar je vredno zaupanja. Več na www.kronoterm.com.

 

Napreden sistem odtaljevanja si lahko ogledate tudi pri našem partnerju Enoma na njihovi spletni strani.