TOP 10 NAŠIH ZGODB, KI SO ZAZNAMOVALE LETO 2020

Preteklo leto je bilo kjub nekaterim preprekam povezanih z epidemijo za nas nadvse uspešno. V leto 2021 smo tako zakorakali s prijetnimi spomini na posebne zgodbe, nagrade in projekte, ki so zaznamovali skoraj vsak mesec v letu. Veseli smo, da lahko te pozitivne in prijetne zgodbe delimo tudi z vami! 

NAGRADA NAJ INOVACIJA 2020

Naše najodmevnejše priznanje, ki smo ga prejeli za toplotno črpalko ADAPT, je nagrada NAJ INOVACIJA 2020 po izboru javnosti. Poleg nagrade, ki nam jo je podelila širša javnost, smo na Dnevu inovacij prejeli še strokovno nagrado in sicer SREBRNO NACIONALNO PRIZNANJE ZA INOVATIVNOST s strani GZS. Dokazali smo, da naše izdelke, kakovost ter znanje potrjujejo tako uporabniki kot tudi stroka.

 

WPG V ODDAJI TV AMBIENTI

Naša geotermalna toplotna črpalka WPG je bila zvezda predstavitve hiše v televizijski oddaji TV Ambienti na TVSLO1, ki jo vodi Boštjan Romih. Družina iz Braslovč je nad našo toplotno črpalko navdušena, v prispevku pa s(m)o podrobno predstavili tudi samo delovanje geotermalne TČ in vgradnjo geosonde.

YELLOW MANIA

Kot slovensko podjetje razumemo pomen domače podpore. Zelo radi spodbujamo uspehe slovenskih podjetij, športnikov in uspešnih ter ambicioznih posameznikov nasploh. V čast in podporo našima odličnima kolesarjema Primožu Rogliču in Tadeju Pogačarju smo našo toplotno črpalko ADAPT odeli v rumeno barvo, barvo tekmovanja Tour de France, na katerem sta blestela naša športna junaka.

PRIDOBITEV CERTIFIKATA ZA ŠVICARSKI TRG

Lansko leto smo uspeli pridobiti izjemno pomemben certifikat kakovosti za švicarski trg, ki potrjuje našo odličnost, kakovost in inovacije. Zaradi za proizvajalce toplotnih črpalk izjemno zahtevnega in togega švicarskega trga, je pridobitev certifikata še toliko bolj pomemben dosežek. Certifikat smo sicer prejeli za toplotno črpalko ADAPT.

 

ZMAGOVALNA MASTERCHEF MALICA

Družina Kronoterm, ki trenutno šteje že skoraj 100 članov, je tako uspešna predvsem, ker se vsi trudimo po najboljšim močeh, delujemo kohezivno in v prvi vrsti kakovostno. Naš trud je na koncu vedno poplačan! Za odličen poslovni uspeh smo v novembru vse zaposlene presenetili z zmagovalno malico. Pripravil nam jo je Žan Milosavljević, zmagovalec zadnje slovenske sezone kuharske oddaje Masterchef.

 

USPEŠEN IZOBRAŽEVALNI DOGODEK ZA PARTNERJE V ITALIJI

Za naše italijanske partnerje smo v čudovitem ambientu in obkroženi s krasnimi lesenimi sodi skupaj s podjetjem  Ecloud srl organizirali poseben poslovno izobraževalni dogodek. Glavna tema seminarja je bila naša uspešna toplotna črpalka ADAPT, udeležilo pa se ga je 96 monterjev in ostalih specialistov za toplotne črpalke.

 

SODELOVANJE PRI PROJEKTU MISS SLOVENIA 2020

Tudi letos smo podprli projekt Miss Slovenia 2020 in kandidatkam zastavili prav posebno Kronoterm nalogo. Poiskati so morale lastnike naših toplotnih črpalk in z njimi opravili video referenco. Najboljše tri smo nagradili z adrenalinskim tečajem letenja v Aerodiumu.

MAO RAZSTAVA IN ZNAČKA ODLIČNOSTI MADE IN SLOVENIA

Toplotna črpalka ADAPT je bila razstavljena v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO) v sklopu razstave TUNEL 29, ki jo je pripravil Center za kreativnost. Na razstavi so bili predstavljeni projekti, ki iščejo odgovore na vprašanja, kako lahko s svojimi vsakodnevnimi dejanji vplivamo na ustavitev podnebnih sprememb. MAO nam je podelil tudi značko odličnosti MADE IN SLOVENIA izbor odličnega oblikovanja, ki izkazuje, da je izdelek oblikovan in vsaj 50% izdelan v Sloveniji, trajnosten, tehnološko in oblikovno inovativen, domišljen, jasen in fukcionalen.

 

PRAZNIČNA VIDEO VOŠČILNICA Z VEČ KOT 40.000 OGLEDI

Za konec sicer ne tako zabavnega leta smo posneli posebno praznično video voščilnico. Na vseh naših družabnih omrežjih je video dosegel več kot 40.000 ogledov, nad videom pa so bili naši sledilci izjemno navdušeni. Praznični december smo dopolnili še z vsakoletnim skupinskim okraševanjem božične smrečice.

PRIZNANJE Z LETI BOLJ ZAVZETI

Za zaposlovanje starejših smo prejeli posebno priznanje SPP Z leti še vedno Zavzeti. Priznanje smo prejeli na natečaju, ki poteka pod okrijem projekta Zlata nit. Pri Kronotermu pozornost namenjamo vsem demografskim skupinam, tudi starejšimi, saj poznamo njihov potencial in cenimo njihove izkušnje, znanje ter delavnost.