SVETOVNO POMANJKANJE SUROVIN

Trnava, 10. 5. 2021

 

Pandemija zaradi bolezni COVID – 19 je namešala štrene na prav vseh področjih gospodarstva in povsod po svetu. Četudi je naše podjetje v tem času odlično poslovalo in celo rastlo, se posledicam pandemije v celoti ne moremo izogniti. Obveščamo vas, da so zaradi izrednega stanja na globalnih trgih lahko možne zamude pri dobavi naših izdelkov.

 

V Kronotermu se trudimo, da vsi procesi dela in dobava naših izdelkov od začetka pojava bolezni COVID 19 potekajo kolikor je mogoče nemoteno. Na žalost na vse dogodke in pojave nimamo vpliva. 

 

Dolgotrajna prekinitev/zaprtja, zamude s transportom in pridobivanjem materialov, večja mejna kontrola in veliko povpraševanje obenem je povzročilo izredno stanje na globalnih trgih. Posledica tega je svetovno pomanjkanje surovin in izdelkov v skorajda vseh gospodarskih panogah. 

 

Podjetje Kronoterm je, tako kot vsi proizvajalci, odvisno od naših partnerjev oz. dobaviteljev surovin. Pomanjkanje dobave s strani naših dobaviteljev pomeni, da tudi mi ne moremo proizvesti enakih količin izdelkov, kot smo jih ob normalnih pogojih.

 

Še naprej bomo skušali zagotoviti naše izdelke po ustaljenih urnikih, a moramo ob tem opozoriti, da lahko v prihodnosti (časovno nepredvideno) pride do zamud pri dobavi naših izdelkov. Upamo, da do tega ne bo prišlo.

 

V kolikor se bo stanje na trgu spremenilo, vas bomo sproti in pravočasno obveščali.

 

Hvala za razumevanje,

vaš KRONOTERM