Štajerski gospodarski oskar je naš!

Ponosno sporočamo, da smo včeraj, 18. 10. 2023, prejeli ugledno nagrado Štajerskega gospodarskega oskarja v kategoriji srednje velikih podjetij. V isti kategoriji so se za nagrado potegovala 3 podjetja s celjskega območja: KRONOTERM, Merkscha in Marovt. Prejeto priznanje predstavlja izjemno visoko čast in potrditev, da smo na pravi poti vlaganja v trajnostne rešitve, energetsko učinkovitost ter inovativnost, ki se odražajo v naših izdelkih in storitvah. Veseli nas, da so naši dosežki in vodilna vloga v panogi prepoznani in cenjeni na širšem gospodarskem in družbenem nivoju.

 

Prejemniki nagrad.

 

Projekt Štajerski gospodarski oskar združuje Štajersko gospodarsko zbornico Maribor in Regionalno gospodarsko zbornico Celje, ki si prizadevata spodbujati inovativnost, visoko profesionalnost ter trajnostni razvoj v regiji. Nagrada je razdeljena v pet kategorij, ki prepoznava najuspešnejša mala, srednja in velika podjetja, izpostavlja najboljšega zaposlovalca ter nagrajuje najperspektivnejše podjetje v širši regiji.

 

Podjetje KRONOTERM se je izkazalo kot vodilno srednje veliko podjetje, ki je prepoznano po inovativnih rešitvah in visoki kakovosti storitev na področju ogrevalnih rešitev. Prejeto priznanje potrjuje našo predanost in trud v razvoju inovativnih rešitev, ki prinašajo visoko energetsko učinkovitost ter trajnostni razvoj. Komisijo smo prepričali z izjemno visoko učinkovitostjo svojih naprav, s skrbjo za okolje in uporabniku prijaznim upravljanjem naprav s pomočjo naprednih tehnologij.

 

Strokovni analitični partner projekta Štajerski gospodarski oskar je priznana mednarodna svetovalna družba, ki je znana po svojem poglobljenem analitičnem pristopu, podprtemu z natančnimi raziskavami in obsežnimi podatkovnimi analizami.

 

Nagrada ŠGO

 

Nagrada Štajerski gospodarski oskar slavi gospodarsko moč in dosežke najuspešnejših podjetij Štajerske ter nosi simboliko močne gospodarske regije, ki temelji na bogati industriji ter vinogradniški tradiciji. Prepoznavna podoba nagrade, ki združuje kulturno dediščino in gospodarski uspeh, predstavlja srce nagrade v posebej oblikovanem kipcu, izdelanem iz kombinacije lesa in epoksi smole. Ta simbolizira uspešnost podjetij in nosi v sebi pomen prestiža in ugleda. Nagrada združuje tradicijo z inovacijami, ki so ključni elementi najboljših podjetij v štajerski regiji.

 

V KRONOTERMU smo prevzeti in navdušeni nad prejetim prestižnim priznanjem. To je nedvomno motivacija za nadaljnje trdo delo in inovacije v smeri boljše, energetsko učinkovitejše in trajnostno naravnane prihodnosti.

 

Stopite v stik z nami na info@kronoterm.com ali na 080 23 22.