Podelitev nagrad v okviru projekta KRONOTERM ft. MISS SLOVENIJE

Podjetje Kronoterm zadnjih nekaj let že tradicionalno sodeluje v projektu izbora Miss Slovenije za Miss sveta. V sklopu letošnjega tekmovanja smo kandidatkam pripravili prav posebno nalogo, ki so jo vse izvrstno opravile.

KREATIVNA KRONOTERM NALOGA

Tekmovalke smo dali novinarsko obarvano nalogo. Znotraj svoje občine so morale poiskati nekoga, ki se ogreva z našo toplotno črpalko, nato pa z njim opraviti in posneti krajši intervju. Dekleta so se naloge lotila pred pandemijo, ko je bila izvedba takšne naloge še možna. Intervjuji so različni, vsekakor pa dokazujejo, da so tekmovalke profesionalne in so se naloge lotile resno. 

Kako smo izbrali najboljše naloge?

Naloga ni bila enostavna in tekmovalke so se odlično odrezale. Odločitev o najboljših je bila tako zahtevna. Med vsemi opravljenimi nalogami kandidatk smo tri najboljše izbrali glede na kakovost vsebine, kakovost zvoka in slike, pravočasnost oddane naloge ter glede na izvirnost. Odločili smo se za tiste tri zmagovalke, ki so naredile resnično čisto vse, kar je od njih zahtevala naloga. Intervjuje so opravile kot prave novinarke, čeprav so se tega lotile prvič.

IN ZMAGOVALKE SO…

  1. Maja Čargo 

  2. Maja Čolič

  3. Neja Križanec 

Vsem trem zmagovalkam čestitamo! Preostalim kandidatkam se ob tem zahvaljujemo za ves trud, ki so ga vložile v svojo nalogo. Zmagovalne intervjuje bomo v sklopu projekta objavili med referencami na naši spletni strani.

PODELITEV IN NAGRADA

Vsem trem najboljšim tekmovalkam bomo podarili posebno in edinstveno adrenalinsko doživetje. Prejele bodo TEČAJ LETENJA V VETROVNIKU AERODIUM v Logatcu. Upamo, da bodo v nepredvidenih okoliščinah prilagodljive kot naša toplotna črpalka Adapt.

Četudi nam jo je epidemija precej zagodla in smo morali razglasitev prikazati spreko spleta namesto pripraviti v živo, smo veseli, da se nam je pri ogledu nagrad najboljšim pridružilo toliko naših sledilcev. V kolikor si je niste ogledali preko družabnega omrežja Facebook, smovam pripravili posnetek razglasitve.

TUKAJ si oglejte celoten posnetek video razglasitve najboljših nalog