NOVI BARVI TOPLOTNE ČRPALKE ADAPT!

Barvna lestvica toplotne črpalke ADAPT je bogatejša za dve novi barvni različici. Štirim obstoječim barvnim odtenkom in materialom Nero, Olio, Corten in Inox se pridružujeta megleno bela barva NEBBIA in moderen siv odtenek ANTHRACITE.

 

 

Videz toplotnih črpalk je vse bolj pomemben in dopolnjuje funkcionalnost naprave. S štirimi barvnimi različicami in dovršenim dizajnom smo pred dvema letoma postavili nove trende na področju vizualnega aspekta toplotnih črpalk. Toplotnim črpalkam smo dodali prefinjen, eleganten in sodoben dizajn, ki ga nadgrajujo barvne različice z namenom popolnega zlitja z okoljem.

 

Zaradi želja uporabnikov po novih barvah ter barvnega trenda v moderni arhitekturi, smo se odločili, da obstoječim barvam toplotne črpalke ADAPT dodamo še dve novi različici.

 

 

 

 

ANTHRACITE (RAL 7016) – sodoben temno siv odtenek metamorfne kamnine ustvarja vtis ekstravagance in luksuza. Eden najbolj razkošnih sivih odtenkov navdušuje vse generacije.

NEBBIA (RAL 9018) – mistično meglena bela se odlično poda k trenutno popularnim belim in svetlim fasadam. Klasična barva s sodobnim pridihom je ustvarjena za ljubitelje tradicije in modernega minimalizma.

OD SVETLE DO TEMNE

Izbira barve in materiala, ki sovpadata z drugimi elementi arhitekture stavbe, je lahko popolnoma individualna. Uporabniki toplotnih črpalk lahko izbirate med šestimi odtenki oz. tremi različicami (barvana pločevina, inox, corten). Poleg čudovitih novih dveh barv, lahko izberete katerega od obstoječih različic:

NERO (RAL 8019) – temni odtenek je izredno eleganten in ustvarja prav posebno lastnost – bleščeč efekt, katerega intenzivnost se prilagaja glede na sončno svetlobo. Barva Nero je tako v enem trenutku rjavkasta, v drugem temno siva in nenazadnje skoraj črna.

OLIO (RAL 6003) – olivno zelena barva se najbolj približa naravnim odtenkom in je idealna, da se popolnoma zlije z zelenjem ter okolico stavbe. Zelena barva simbolizira tudi okolju prijazno ogrevanje. 

CORTEN – rustikalna izvedba ohišja v okolju ne izstopa, saj daje vtis naravno postarane kovine. Odlično se dopolnjuje z lesenimi elementi ter vsemi naravnimi odtenki. 

INOX – kovinska zunanja enota z industrijskim videzom se prilagaja mnogim arhitekturnim stilom. Značilen sijoč srebrni odtenek ustvarja pridih razkošja. 

 

 

KATERA RAZLIČICA BI SE NAJBOLJE PODALA K VAŠI STAVBI?

Odgovor na vprašanje razkriva naša aplikacija AR. Aplikacija Kronoterm AR s pomočjo kamere na mobilni napravi nudi ogled navideznih elementov v resničnem okolju. Če poenostavimo, aplikacija bo preko kamere pregledala vaš prostor in nato vanj vstavila sliko želenega predmeta kot bi bil videti, če bi ga dejansko postavili v prostor. Kronotermova AR aplikacija vam torej nudi enostavno postavitev notranje in zunanje enote toplotne črpalke Adapt v katerikoli prostor pri vas doma. Prav tako lahko preverite katera barvna različica bi se najbolj zlila v okolico in arhitekturo vaše stavbe.

Aplikacijo Kronoterm AR si lahko prenesete na svojo mobilno napravo ali tablico, obvezna oprema pa je kamera. Do aplikacije lahko dostopate preko Androidove trgovine “Trgovina Play” ali preko Applove trgovine “App Store“.

 

* Novi barvi bosta na voljo od avgusta 2021 dalje.

VEČ O TOPLOTNI ČRPALKI ADAPT

 

 

Preberite si še:

Preostale reference naših zadovoljnih uporabnikov

Kako sploh deluje toplotna črpalka?

Se trenutno ogrevate s pomočjo oljne peči in vas zanima koliko bi prihranili?

Kaj morate vedeti pred nakupom?

Katero toplotno črpalko izbrati?

 

_________________________

Stopite v stik z nami

  • Kliknite na več informacij glede obdelave osebnih podatkov:
    Upravljavec | Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave | Iznos | Obdobje hrambe | Pravice posameznika | Pravno obvestilo