Nove ogrevalne toplotne črpalke zrak/voda linije wplv z variabilnim delovanjem

Toplotne črpalke zrak/voda so najpogostejša izbira med toplotnimi črpalkami zaradi enostavne montaže in cenovne dostopnosti. Novogradnje, ki imajo v teh časih vedno manjše potrebe po ogrevanju (zaradi dobre izolacije, gradbenih materialov in načina gradnje) imajo v večini nizkotemperaturni režim ogrevanja s talnim gretjem. Zato smo pri KRONOTERMU v proizvodnjo lansirali nov produkt, toplotne črpalke zrak/voda linije WPLV v dveh nazivnih močeh in z dvema različnima notranjima enotama.

Zunanja enota, ki jo odlikuje značilen KRONOTERM design in kompaktne mere je na voljo v dveh različicah: WPLV-09- S1 NT in WPLV-14- S1 NT (za manjše in večje objekte).

Notranja enota, hidravlični modul, je na voljo v dveh izvedbah: kot stenska ali samostojna z 200 litrski bojlerjem za sanitarno vodo. Notranja enota vsebuje tudi manjši zalogovnik za uravnoteženo hidravlično delovanje, obtočno črpalko in preklopni tri-potni ventil za sanitarno vodo. Tako, da je dejansko že pripravljena kurilnica v malem, le postaviti je še potrebno na lokacijo in priklopiti na sistem.

Na voljo sta izvedenki HM-141 S1 in HM-142 S1 (z bojlerjem)

Za dodatne informacije o modelih toplotnih črpalk si oglejte PDF zgibanko