NAJ INOVACIJA 2020 – GLASUJTE ZA KRONOTERM!

Ponavadi smo v lovu za nagrade sami, do tokratne nagrade NAJ INOVACIJA 2020 pa nam lahko pomagate vi!

 

 

Gospodarska zbornica Slovenije v okviru Dneva inovativnosti 2020, ki bo letos izjemoma potekal preko spleta, je poleg glavnega tekmovanja za najvišja nacionalna prizanja GZS za inovacije, pripravila še izbor za NAJ INOVACIJO 2020 po izboru javnosti. Izmed 221 inovacij, ki so letos kandidirale na razpisih regionalnih gospodarskih zbornic, se na nacionalnem nivoju za najvišja nacionalna priznanja GZS za inovacije poteguje 43 najboljših zlatih regionalnih inovacij. Med njimi tudi podjetje Kronoterm s toplotno črpalko Adapt!

 

Glasovanje za naj inovacijo najdete TUKAJ, glasujete pa lahko vse do 22. novembra.

 

Za toplotno črpalko Adapt smo prejeli že vrsto priznanj, certifikatov in nagrad, med drugim mednarodno nagrado Archiproducts in Big See Award, ki smo jo prejeli v okviru slovenskega Meseca oblikovanja. Naša toplotna črpalka je nadvse inovativna in si vsekakor nasluži tudi to nagrado!

 

 

Priskočite nam pomoč in glasujte za našo toplotno črpalko Adapt. Toplotna črpalka Adapt je ena najbolj učinkovitih črpalk, skoraj neslišna in vizualno izjemno dovršena. Povabite tudi svoje prijatelje, naj glasujejo. Veseli bomo, če boste všečkali in delili tudi naše objave na družabnih omrežjih. Skupaj nam bo uspelo!