MOJI SISTEMI – nadgradnja KRONOTERM portala

  • Žal so vsi termini zasedeni. Če želite da vas dodamo na čakalno listo in obvestimo o dodatnih/novih terminih izpolnite obrazec.

Navdušujoča novost! Predstavitev nadgradnje KRONOTERM portala – MOJI SISTEMI.

Pozdravljeni partner KRONOTERM,

 

z veseljem vam sporočamo, da smo razvili nadgradnjo KRONOTERM portala, MOJI SISTEMI. Ta bo prinesel svež veter na našem trgu in vam omogočil neprecenljiv vpogled in nadzor nad vašim in našim delom.

 

Kot naš poslovni partner, boste imeli na portalu možnost preprostega in intuitivnega dostopa do vseh ključnih informacij. S tem boste imeli popoln nadzor nad celotnim življenjskim ciklom toplotne črpalk in sistemov, od naročila zagona, do poročila, vzdrževanja in celo komunikacije s strankami.

 

Veseli nas, da vas lahko povabimo, da se udeležite ekskluzivne predstavitve nadgradnje portala MOJI SISTEMI. Na dogodku vam bomo podrobno predstavili vse funkcionalnosti in prednosti našega portala.

 

Z nadgradnjo portala vas želimo še bolj vključiti v našo družino KRONOTERM, saj vam bomo zagotovili neprecenljive vpoglede v naše in vaše delo ter vam omogočiti, da ste ves čas na tekočem z vsemi pomembnimi informacijami. Verjamemo, da boste s tem pridobili orodje, ki vam bo pomagalo optimizirati vaše poslovanje in doseči še večji uspeh.

 

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na davor.zaversnik@kronoterm.com

 

Veselimo se vaše udeležbe.

 

S prijaznimi pozdravi.