Kronotermovo dogajanje na sejmu MOS 2019

Na letošnjem 52. sejmu poslovnih priložnosti – sejmu MOS, se je uspešno predstavila tudi naša ekipa Kronoterma. V prijetni družbi deklet Miss Slovenije smo poskrbeli za pestro sejemsko dogajanje. Z dolgoletnim ustvarjanjem in sodelovanjem na področju energetsko učinkovitega ogrevanja stremimo k boljši, trajnostni prihodnosti. Kako zelo pomembna je trajnostna misel v okviru ogrevanja pa smo predstavili na okrogli mizi »Pametno ogrevanje za trajnostno prihodnost«. S svojim naprednim znanjem so domači strokovnjaki odgovorili na pereča vprašanja o načrtovanju ogrevalnih sistemov v domovih, (javnih) stavbah in mestih, pa tudi o subvencioniranju toplotnih črpalk s strani države in splošni državni strategiji na področju ogrevanja.

V okviru našega sodelovanja na letošnjem sejmu, smo izjemno ponosni na premierno predstavitev naše najnovejše in najnaprednejše toplotne črpalke ADAPT, katere mnoge odlike so bile prepoznane že na evropskem trgu. Toplotno črpalko si je tako bilo mogoče pobliže ogledati tudi na domačih slovenskih tleh. S svojo inovativno zgradbo in podobo si je naša toplotna črpalka ADAPT na sejmu zasluženo prislužila kar dve nagradi – zlato priznanje 52. MOS-a in nagrado Zlati Ceh Obrtno podjetniške zbornice Slovenije.

Vsem obiskovalcem, ki ste naši ekipi dali priložnost, da se vam predstavimo, se najlepše zahvaljujemo za vsa vprašanja in radovednost. Zahvala gre pa seveda tudi vsem partnerjem, vsem zaposlenim in vsem, ki ste se nam pridružili na posebnem druženju Kronofest – hvala, da z nami gradite našo poslovno pot!

Veseli nas, da smo lahko v tako prijetni družbi preživeli več kot uspešen sejemski teden.

Kronotermova stojnica na sejmu MOS 2019

 

Okrogla miza “Pametno ogrevanje za trajnostno prihodnost”

 

Zlato priznanje 52. sejma MOS in nagrada Zlati Ceh za toplotno črpalko ADAPT