Kronoterm – Wings for Life World Run

APP RUN RAČE

9.5.2018

Svet že petič zapored tekel za tiste, ki tega ne zmorejo

https://www.zveza-paraplegikov.si/arhiv_novic/2018050717004951/

 

 

  

 

——————-

19.4.2018

KAJ JE WINGS FOR LIFE WORLD RUN?

Wings for Life World Run je edinstveno, globalno tekmovanje za tekače in udeležence na invalidskih vozičkih. Namesto ciljne črte skušajo tekmovalci čim dlje bežati pred zasledovalnim vozilom. 6. maja 2018 bo tekmovanje Wings for Run World Run potekalo že peto leto zapored in udeleženci iz države Slovenija lahko tečejo skupaj v kraju Rače. Zmeni se s prijatelji, prenesite si aplikacijo Wings for Life World Run in skupaj z drugimi ljudmi tecite, dokler vas ne ujame virtualno zasledovalno vozilo. Tekmovanje se prične natanko ob H:i. Virtualno zasledovalno vozilo starta 30 minut po uradnem pričetku tekmovanja s hitrostjo 15 km/h in postopoma pospešuje, dokler ne ujame čisto vseh tekmovalcev. 100 % vseh donacij in startnin je namenjenih projektom za raziskavo hrbtenjače.

TRASA

Tekali bomo med polji. Lokacija je primerna za uporabnike invalidskih vozičkov.

UDELEŽENCI NA INVALIDSKIH VOZIČKIH

6. maja 2018 bodo udeleženci na invalidskih vozičkih in tekači na tej trasi tekmovali drug ob drugem. Edini pogoj: udeleženci na invalidskih vozičkih morajo uporabljati navadne invalidske vozičke.

OKREPČEVALNICA

Stojnica z vodo bo na voljo na avtobusni postaji nasproti gradu Rače.

MERJENJE ČASA IN STARTNA ŠTEVILKA

Vašo osebno startno številko boste prejeli z e-pošto. Vaša startna številka bo izpisana na startni listi na naši spletni strani nekaj dni pred dogodkom. Aplikacija Wings for Life World Run je vaša naprava za merjenje časa. Ko ste enkrat registrirani za tek, se bo aplikacija samodejno zagnala na dan tekmovanja. Virtualno zasledovalno vozilo bo startalo 30 minut po startu tekmovalcev in ko vas bo prehitelo, vam bo aplikacija poslala jasen signal. Poskrbite, da boste imeli na dan tekmovanja polno baterijo svojega mobilnega telefona.

VAŠ PRISPEVEK ZA ISKANJE ZDRAVILA

Za sodelovanje na tem organiziranem teku z aplikacijo si prenesite aplikacijo Wings for Life World Run za Android ali iPhone in se prijavite znotraj aplikacije. Za udeležbo na tekmovanju Wings for Life World Run, ki bo 6. maja 2018, je potrebno plačati startnino. 100 % vaše startnine je namenjene raziskavam hrbtenjače. Po uspešni registraciji za tekmovanje se lahko udeležite tega organiziranega teka z aplikacijo.

Več na: https://www.wingsforlifeworldrun.com/si/sl/app-run-race/