KRAJŠI ČAKALNI ČAS ZA VAŠE UDOBJE

 

Spoštovani kupci,

 

obveščamo vas, da smo v podjetju KRONOTERM uspeli povečati obseg proizvodnje toplotnih črpalk ter jo prilagoditi povečanemu povpraševanju na trgu. Zahvaljujoč temu smo skrajšali rok dobave naših izdelkov in jih lahko sedaj dostavljamo veliko hitreje. Nekateri modeli so dobavljivi takoj, iz zaloge. 

 

Verjamemo, da boste veseli te novice, saj boste lahko našo kakovostno in zanesljivo toplotno črpalko dobili že v krajšem času, kar vam bo omogočilo, da boste lahko še hitreje začeli uživati v udobnem in prijetnem domu. Glede razpoložljivih terminov montaže in morebitnih dodatnih vprašanj o toplotnih črpalk KRONOTERM svetujemo, da se obrnete na vašega izbranega monterja, ki vam bo z veseljem svetoval in pomagal pri izbiri najboljše rešitve za vaše potrebe.

 

Zagotavljamo vam, da se bomo tudi v prihodnje trudili za vaše zadovoljstvo ter vas vedno obveščali o novostih in izboljšavah naših izdelkov. V primeru dodatnih vprašanj nam lahko pišete na elektronski naslov info@kronoterm.com ali nas pokličite na 080 23 22.

 

 

Hvala vam za zaupanje in prijeten dan vam želimo!

Ekipa podjetja KRONOTERM