KAKO LAHKO DOBITE DO 200.000€ NEPOVRATNIH SREDSTEV?

 

Pred časom smo objavili informacije o razpisu za NEPOVRATNA SREDSTVA za energetske sanacije na področju turizma v vrednosti do 200.000 evrov, ki jih zagotavlja Ministrstvo za gospodarski razvoj in turizem. 

 

Prijazno bi vas želeli opomniti, da se ROK ZA PRIJAVO na razpis počasi izteka. Zadnji dan prijave je namreč 30. november. Časa ni več veliko, a ravno dovolj, da lahko uredite vse za energetsko sanacijo vašega objekta z enim najbolj učinkovitih in najugodnejših ogrevalnih sistemov. Pri vse večji težnji o ekoloških in trajnostnih rešitvah v turizmu je okolju prijazen sistem ogrevanja ena izmed najboljših rešitev in pomembnih korakov.

 

Zavedamo se, da je v turizmu ogrevanje tako prostorov kot tudi sanitarne vode izrednega pomena, da so količine porabe energije in tople vode velike, temu primerno so tudi obratovalni stroški izjemno visoki. S toplotno črpalko lahko te stroške bistveno znižate in tako prihranek pri ogrevanju namenite za druge investicije. S pomočjo subvencije lahko PRIHRANITE do kar 75 % investicije energetske sanacije, tako da je investicijski vložek veliko nižji in se povrne še v krajšem času kot sicer.

 

Da naši sistemi in toplotne črpalke, ki so lahko narejeni povsem po meri uporabnika, odlično delujejo tudi v praksi, potrjujejo številni zadovoljni uporabniki. Na področju turizma nam zaupajo na primer: Thalasso Lepa Vida Spa, Kopališče Aqua Roma Rimske Toplice, Kopališče Celje, Hoteli A, Nox, Barbara, Grand Primus, Punkl, Ambient, Diana, Terme Ptuj in drugi. 

 

PRIMER DOBRE PRAKSE – Thalasso Lepa Vida Spa

Projekt je bil zahteven zaradi številnih dejavnikov, ko so na primer podnebna klima, lokacija in ekološki standardi. Ključni zahtevi pri projektu sta bili konstantna temperatura za storitve SPA centra ter ekološka zasnova. Za ogrevanje in hlajenje objekta hkrati od leta 2013 skrbijo tri toplotne črpalke, investicija pa se jim je povrnila zelo hitro. Investicija se namreč pri večjih poslovnih objektih, še posebej v turistični branži, kjer je poraba sanitarne vode večja, še toliko hitreje povrne. V wellnessu Lepa Vida uporabljajo tudi naš sistem upravljanja na daljavo z aplikacijo in sistemom Cloud.Kronoterm, s katerim lahko v vsakem trenutku in od kjerkoli spremljajo tako delovanje kot porabo toplotne črpalke.

 

 

Več o projektu in njihovih izkušnjah si lahko preberete TUKAJ. Ostale reference pa najdete na tej POVEZAVI.

 

Glede na to, da je do konca razpisa še dovolj časa, da si lahko toplotne črpalke ogledate tudi od blizu, vas vabimo, da se oglasite na osebno svetovanje v naš showroom. Mi vas pričakujemo!

Stopite v stik z nami

  • Kliknite na več informacij glede obdelave osebnih podatkov:
    Upravljavec | Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave | Iznos | Obdobje hrambe | Pravice posameznika | Pravno obvestilo