Informativni izračun toplotne črpalke
Kalkulator Kronoterm za informativni izračun izbire toplotne črpalke je namenjen kot pomoč pri načrtovanju ogrevanja vašega doma. Kalkulator ni nadomestilo za tehnično znanje naših Kronoterm strokovnjakov in daje zgolj informativne podatke o tem, katera toplotna črpalke je najprimernejša za vaš ogrevalni sistem. Podjetje Kronoterm ni odgovorno za podatke pridobljene s pomočjo spletnega kalkulatorja, prav tako ni nujno, da so podatki vedno posodobljeni, pravilni ali popolni.

Osebni podatki
Osebni podatki posredovani na teh obrazcih, so namenjeni samo za pripravo ponudbe s strani naših prodajnih inženirjev ali poslovnih partnerjev in ne bodo posredovani tretjim osebam. Naše spletno mesto uporablja vaše osebne podatke za izvedbo vaše zahteve. Določene osebne podatke nam morate posredovati v primeru povpraševanja. Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

Piškotki
Ko obiščete katero od naših spletnih mest, lahko v vaš računalnik shranimo določene informacije v obliki »piškotka«. To nam omogoča, da vas ob vašem naslednjem obisku prepoznamo. Piškotki nam pomagajo na več načinov. Z njimi lahko na primer prilagodimo spletno mesto, da je bolj primerno vašim potrebam, ali pa shranimo vaše geslo, da vam ga ni treba vnašati vsakič znova.

 

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Kronoterm d.o.o., Trnava 5e, 3303 Gomilsko. Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi poslovanja.

Splošne pogoje poslovanja si lahko preberte TUKAJ – Splosni pogoji 2018v1_Kronoterm d.o.o.