Direktor podjetja predaval na pomembni konferenci SYeNERGY

 

Konec septembra smo bili povabljeni na konferenco SYeNERGY, ki je potekala v Dominikanskem samostanu na Ptuju. V okviru konference je naše podjetje ter rešitve in predvsem pomen toplotnih črpalk za okolje predstavil tudi naš direktor Bogdan Kronovšek.

Rdeča nit konference je povezovanje vsebin in ustvarjanje sinergij za zeleno, energetsko učinkovito in pametno prihodnost. Direktor Bogdan Kronovšek, ki je bil eden izmed petih govorcev, je v predstavitvi izpostavil prihodnost uporabe toplotnih črpalk pri ogrevanju stavb.

Spregovoril je o zavezah ciljih EU glede uporabe okolju prijaznega ogrevanja in zmanjševanja toplogrednih izpustov, uporabo toplotnih črpalk nekoč in danes ter predstavil Kronotermove nove rešitve s toplotno črpalko VERSI v ospredju.

 

Vsakoletni dogodki SYeNERGY so namenjeni predstavitvi tehnoloških in družbenih trendov, izzivov digitalne transformacije, kadrovanja in doseganja globalnih okoljskih ter energetskih zavez, s katerimi se vsakodnevno soočajo naši člani. Letni dogodki so prav tako namenjeni srečanju članov vseh partnerstev in projektov pod okriljem TECES ter predstavnikov ključnih deležnikov.

Predstavljajo odlično priložnost za povezovanje, mreženje in vzpostavljanje novih poslovnih povezav med predstavniki podjetij, raziskovalno izobraževalnih ustanov in države.