RAZPIS KONČAN: 200.000 RAZLOGOV ZA NOV OGREVALNI SISTEM

Tik, tak,… Čas hitro beži in le še malce manj kot en mesec dni nas loči do zaključka razpisa za subvencije pri energetskih prenovah v turizmu, s pomočjo katerega lahko prenovite vaš ogrevalni sistem, poskrbite za še prijetnejše bivanje vaših gostov ter naredite nekaj za okolje in prihodnost vseh nas. Turizem je eden izmed področij, kjer se lahko za okolje veliko prispeva in se obenem tudi mora, saj je količina odpadkov in porabe energentov visoka. Skupaj nam lahko uspe, da bo naša prihodnost (še) vedno zelena!

Verjamemo, da je prenova ogrevalnega sistema za vas velik finančnih zalogaj, a je toplotna črpalka na dolgi rok najcenejši način ogrevanja. In ravno zaradi vložka, ki je sprva razumljivo malce višji, je subvencija v višini do celo 200.000 evrov več kot dobrodošla. Zakaj bi iz rok izpustili nekaj, kar lahko brezplačno dobite?

TOPLOTNE ČRPALKE

Sistem ogrevanja s toplotnimi črpalkami ima ogromno prednosti pred drugimi energenti:

 • na dolgi rok najcenejši način ogrevanja
 • veliki prihranki
 • okolju prijazno ogrevanje
 • brez skrbi in izjemno malo dela 
 • enostavna uporaba in upravljanje sistema
 • majhni stroški vzdrževanja
 • možnost subvencije
 • za vse vrste način ogrevanja (radiatorji, talno in zračno ogrevanje)
 • zanesljivost in dolga življenjska doba (tudi več kot 15 let)
 • več naprav v eni (ogrevanje, priprava tople sanitarne vode in hlajenje, ter tudi ogrevanje bazenov)

 

Koliko lahko prihranite?
Prihranki s toplotno črpalko so lahko izjemno visoki, tudi 72% ali več, ob tem se investicija povrne v zelo kratkem času. Prihranki znašajo v primerjavi z drugi energenti tudi več deset tisoč evrov. Če prihranke prenesemo tudi na okolje, pa lahko na primer z našo toplotno črpalko Adapt v 15 letih prihranite kar 533 dreves ter 106 ton CO2 v primerjavi z drugimi energenti!

 

 

NAPREJ V PRIHODNOST

Vedno je treba zreti v prihodnosti in se vprašat, kaj se lahko izboljša, spremeni ali dopolni. in ko govorimo o prihodnosti, je treba res upoštevati dejstva, da če ne bomo skrbeli za našo naravo, prihodnosti enostavno ne bomo več imeli. 

Pri podjetju Kronoterm se ravnamo tako, da delamo po načelih trajnosti in skrbimo za okolje ter s pomočjo tehnologije gledamo v prihodnost. Razvili smo namreč aplikacijo AR za navidezno resničnost. Aplikacija vam omogoča poseben pogled v prihodnost – kako bi bila naša toplotna črpalka videti v vašem prostoru ali na zunanjih površinah. Brezplačna aplikacija vam tako v virtualnem svetu s pomočjo mobilnega telefona ali tablice ustvari jasno sliko z našo toplotno črpalko. Toplotna črpalka Adapt na primer je na voljo v štirih različnih barvnih izvedbah, zato lahko s pomočjo aplikacije preverite, katera bi se najlepše podala v stilu vašega objekta. 

Ker vedno iščemo nove rešitve za lažjo uporabniško izkušnjo, smo ustvarili tudi posebno aplikacijo Cloud.Kronoterm – aplikacijo za upravljanje na daljavo. Toplotno črpalko lahko preko izpopolnjenega sistema aplikacije upravljate in spremljate od kjerkoli in kadarkoli. Preko aplikacije se lahko spremlja tudi poraba, odlična pa je predvsem za čas, ko ste odsotni in fizično ne morete priti do toplotne črpalke. Si predstavljate, da se pojavi kakšna motnja, bi želeli zvišati temperaturo ogrevanja ali preveriti porabo in do turističnega objekta ne bi mogli hitro (še posebej med vikendi in prazniki)? S pomočjo aplikacije Cloud.Kronoterm lahko vse to storite od doma oz. od mesta, kjer se nahajate. Nepogrešljiva je tudi pri servisu, saj lahko več kot 50% motenj odpravimo na daljavo. Predvsem v turizmu si nihče ne more privoščiti, da bi na serviserja čakali, saj so gostje na prvem mestu in ne smejo opaziti pomanjkanja oz. nedelovanja česarkoli. 

 

 

Izkušnje iz prve roke – oglejte si izkušnje naših dosedanjih uporabnikov toplotnih črpalk, med katerimi so tudi podjetja iz turistične panoge.
V kolikor ne želite zamuditi subvencije v višini do 200.000 evrov in želite poskrbeti za zmanjšanje vaših stroškov, vam pomagamo izbrati primerno toplotno čraplko. Nudimo vam strokovno svetovanje z možnostjo izdelave toplotne črpalke po meri, prav tako vam priskočimo na pomoč pri subvenciji.

 

 

Stopite v stik z nami

 • Kliknite na več informacij glede obdelave osebnih podatkov:
  Upravljavec | Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave | Iznos | Obdobje hrambe | Pravice posameznika | Pravno obvestilo